HomeCloud & MobilityJocuri gratuite oferite de Microsoft in Windows Store ca preambul la Anniversary...

Jocuri gratuite oferite de Microsoft in Windows Store ca preambul la Anniversary Update

store_w10anniversary

Până pe 29 iulie, data la care expiră și oferta gratuită de upgrade la Windows 10, câteva jocuri din Windows Store pot să fie instalate gratuit, alături de posibilitatea de a folosi gratuit 4 luni serviciul de muzică Microsoft Groove. Toate astea fac parte din programul de promovare a lansării de Windows 10 Anniversary Update, pe care îl vom vedea pe 2 august.

image

Primul episod al seriei Minecraft: Story MOde – A telltale Games Series poate fi descărcat și folosit gratuit, dacă activați oferta până pe 29 iulie. Iar mai mult, pentru episoadele 2-6 este o promoție de discount 50%.

Detalii găsiți aici.

image

Totodată, la aniversarea unui an de Minecraft: Windows 10 Edition Beta, avem acces gratuit la încă o hartă. Detalii găsiți aici.

Microsoft mai oferă gratuit Microsoft Solitaire, Windows 10 Anniversary Star Club Collection, opțiune gratuită de a a închiria și urmări filmul School of Rock din Microsoft Movies & TV, patru luni gratuite de acces în serviciul de streaming audio Microsoft Groove.

Iar pentru fanii jocurilor de strategie,Age of Empires: Castle Siege poate fi descărcat tot în regim gratuit.

image

Oferta e activă până pe 29 iulie și ca să puteți beneficia de ea trebuie să fiți deja pe Windows 10. Nu sunteți încă la Windows 10, activați-vă upgrade-ul gratuit cât mai aveți timp, pe urmă o să vă pară rău.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep