HomeFeaturedFocusLa table – masa inteligenta de cafea, cu Windows 10

La table – masa inteligenta de cafea, cu Windows 10

La-Table

Dacă îmi aduc bine aminte primul concept de masă inteligentă pe care Microsoft l-am văzut la Microsoft a fost un Surface. Se întâmpla acum vreo 5 ani, iar de atunci conceptul Surface a evoluat și s-a transformat într-o tabletă hibrid, dorită de toți entuziaștii pasionați de productivitate.

Arăta așa:

Zilele astea umblă zvonul cum că Microsoft va dori să lanseze o soluție Surface All in One care să aducă o funcționalitate similară. Însă până atunci italienii de la Kineti au venit cu un produs super interesant – o masă de cafea inteligentă, cu Windows 10 și multi touch, denumită La Table.

Are un display de 42 de inci Full HD, e waterproof și vine cu multi touch în 12 puncte. În principiu poate fi extrem de ușor o masă de cafea, însă are opțiuni avansate de partajare de conținut de pe smartphone/tabletă către TV și în plus poate să devină și punctul central al sistemului de automatizare a casei.

Înăuntru are un procesor Intel Core i5 processor, 8 GB RAM, un SSD de 120 GB și doar un singur port USB 3.0.

Și arată așa:

După cum puteți vedea e un produs care nu diferă cu mult față de ideea originală a mesei Surface și costă cam la fel: 5000 EUR, dar dacă luăm în considerare aspectul și ideea de din spate sunt convins că vor fi companii (în special din domeniul turistic/hotelier) care vor pune în valoare potențialul acestui tip de produs.

E nevoie de software și servicii de calitate care să justifice investiția în așa ceva, treabă ce nu ar trebui să fie greu de realizat dat fiind faptul că masa de cafea merge cu Windows 10.

via kineti

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep