HomeStiriOrange si Alcatel te trimit in calatorie cu POP 4

Orange si Alcatel te trimit in calatorie cu POP 4

IMAG1839

Nu este vreun tiz de-al meu, este terminalul cel mai promovat pe canalele media în ultima perioadă. Un telefon pe care îl avem și noi în teste și despre care vom oferi un feedback amănunțit săptămâna viitoare. Însă până atunci a venit și comunicatul oficial al promoției derulate de către cei doi parteneri, așa că nu am putut rata ocazia. Cine știe cum ajungeți pe lista fericiților câștigători. Nu ar trebui să fie foarte greu, pentru că fiecare Alcatel POP 4 aduce clienților un bilet de avion.

Este vorba despre o ofertă inedită lansată în exclusivitate de către Orange și Alcatel pentru smartphone-ul Alcatel POP 4. Acesta asigură biletul de avion pentru vacanța primilor 9000 de clienți care achiziționează acest telefon în perioada 4 iulie – 15 august 2016, mecanismul fiind o premieră pentru România. Cei care aleg să achiziționeze Alcatel POP 4 primesc garantat și gratuit bilete de avion dus-întors pentru una dintre cele 9 destinații de vacanță din Europa urmând pașii simpli de pe site-ul dedicat. Destinațiile sunt: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Lisabona, Londra, Paris, Roma și Stockholm, iar călătoria poate fi aleasă până la data de 30 iunie 2017.

IMAG1837

Oferta este disponibilă pentru toți clienții Orange care achiziționează un telefon Alcatel POP 4, atât pentru abonați, precum și pentru utilizatorii PrePay. În plus, inclusiv persoanele juridice care optează pentru acest terminal se pot bucura de oferta Alcatel. Dispozitivul poate fi achiziționat atât cu puncte de loializare, cât și la preț întreg, fără obligații contractuale. Alcatel POP 4 este disponibil în toate canalele de vânzare, atât în Orange Shop, cât și pe www.orange.ro. Pentru a intra în posesia biletului de avion, clienții vor urma pașii, accesând http://POP4promo.alcatel-mobile.com.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep