HomeFeaturedFocusVideo tutorial: cum faci jailbreak (semi untethered) pe iPhone/iPad iOS 9.2 -...

Video tutorial: cum faci jailbreak (semi untethered) pe iPhone/iPad iOS 9.2 – 9.3.3

jailbreak_ios

Săptămâna asta a început bine pentru toți posesorii de iDevice-uri care încă le mai folosesc cu jailbreak și Cydia. Luni dimineață echipa Pangu a lansat un instrument de jailbreak ce merge pe Windows și care poate desface protecția Apple pentru iPhone și iPad cu versiuni de iOS 9.2 – 9.3.3. Operația nu e foarte complicată însă nu e complet untethered, ceea ce înseamnă că la fiecare reboot e nevoie de reactivarea jailbreak-ului pentru a elimina limitarea de instalare de aplicații.

Ca lucrurile să fie și mai simple, azi avem o opțiune și mai la îndemână: poate cel mai rapid și simplu jailbreak de până acum pe iOS. Este vorba despre o operație prin care aparatele pot să fie deblocate prin intermediul browser-ului Safari și a site-ului JailbreakMe9.com.

Uitați mai jos tutorialul video:

Din păcate nici acest jailbreak nu este complet, la resetarea aparatului trebuind reaplicat jailbreak-ul. Are avantajul că este rapid și se face direct din browser, deci nu e neapărat o mare problemă că se pierde la reboot.

Pașii sunt simpli, avantajele sunt imediate, inclusiv instalarea Cydia, sursa optimizărilor făcute de entuziaști.

Țineți însă minte că deblocarea aparatului și instalarea de aplicații care nu vin prin AppStore reprezintă un pericol din punct de vedere al securității, iar dacă decideți să folosiți aparate cu jailbreak vă asumați și riscurile aferente.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep