HomeMobileAndroidVideo: un prim demo scurt cu Samsung Galaxy Note 7

Video: un prim demo scurt cu Samsung Galaxy Note 7

galaxy note7

Pe 2 august Samsung va prezenta noua versiunii a phablet-ului Galaxy Note. Până acum am văzut multe poze și am citit multe speculații pe marginea lui.

Știm că o să aibă ecran curbat la fel ca S7 Edge și că va avea o configurație hardware de invidiat – va folosi următoarea generație de procesoare Snapdragon și Exynos, 6 GB RA, un display Super AMOLED cu rezoluție 2K. Pozele de până acum ne lasă să bănuim cum arată și că ar trebui să aibă și stylus.

Astăzi lucrurile încep să fie și mai clare, pentru că via MobileFun.co.uk avem parte de un prim handson cu Note 7, chiar dacă foarte scurt, ne permite să ne facem o idee despre cum arată și cum se mișcă în realitate.

Practic Note 7 este un S7 Edge mai mare și mai bine dotat. Arată cel puțin interesant, trebuie să recunoaștem și e un salt imens față de seria Note, care deși avea cel mai bun display posibil, la capitolul carcasă nu impresiona prin construcția din plastic. Cui i-a plăcut S7 edge o să îi placă indiscutabil și Note 7.

Ținând cont de cum arată și că va avea o configurație hardware generoasă, Note 7 ar trebui să fie unul dintre cele mai interesante (și dacă nu cele mai bune) smartphone-uri Android din 2016. Conform leak-urilor de până acum va avea un display de 5.7 inci, 64 GB pentru stocare, microSD, cameră dual-pixel de 12 MP, cea frontală de 5 MP, va fi certificat IP68 (rezistent la praf și la apă), va beneficia de scanner de iris și senzor de amprentă (care o fi ideea de a le avea pe amândouă, încă nu îmi e clar) și un CPU Exynos 8893 sau Snapdragon 821 cu 6 GB RAM.

Îmi dau seama că deja o grămadă de fani Samsung sunt în extaz, doar citind specificațiile. Da, sunt interesante, însă nu sunt totul atunci când vine vorba despre evaluarea unui smartphone.

Așa că pentru moment propun să nu ne entuziasmăm degeaba și să așteptăm să îl vedem în realitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep