HomeFeaturedFocusGoldgenie pregateste trei modele de iPhone 7

Goldgenie pregateste trei modele de iPhone 7

gold iphone 7

În timp ce unele zvonuri (suficient de dubioase încât să nu merite să amintim de ele la momentul apatiției lor) vorbeau despre iPhone 6 SE, Goldgenie, o companie specializată în customizarea unor dispozitive de top cu aur și pietre prețioase, lasă să se înțeleagă că vor exista trei versiuni ale noului telefon de la Apple. iPhone 7, 7 Plus și 7 Pro sunt propunerile celor de la Apple, preluate la nivel înnobilat și de către Godgenie.

Fără să aducă prea multe lămuriri despre prețurile pe care le vor practica, cei de la Goldgenie au totuși marele merit de a confirma cumva varianta cu stocare de 256 GB, despre care am mai discutat. Și ei spun că vor exista variante cu 32 GB, 128 GB și 256 GB de memorie internă, informație care se potrivește cu cea pe care am mai văzut-o vehicultă în media de specialitate.

În rest, deocamdată liniște din partea Goldgenie. Lucru care nu are de ce să ne deranjeze, din moment ce am vorbit deja despre versiuni de iPhone 7 disponibile chiar la precomandă, de la Legend, o altă companie specializată în transformarea gadgeturilor ordinare în obiecte pentru sobii care vor să iasă în evidență cu orice preț. Preț cât mai mare, dacă se poate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep