HomeFeaturedFocusHuawei aduce Colour Band A1 in Romania

Huawei aduce Colour Band A1 in Romania

Huawei-Color-Band-A1

Noul model de brățară inteligentă pe care Huawei îl propune celor care doresc o monitorizare a activităților sportive (și care a fost lansat in China in luna mai sub numele de Huawei Honor Band A1), vine cu o caracteristică inedită. Datorită senzorului UV integrat, Colour Band A1 monitorizează și nivelul radiațiilor solare, trimițând utilizatorului notificări atunci când expunerea la soare poate fi periculoasă (nivelul radiațiilor solare depășește limita admisă) și este recomandat să nu se mai expună la soare sau să folosească o loțiune cu protecție solară.

În plus, Huawei Colour Band A1 integrează senzori care numără pașii și distanța parcursă și care calculează caloriile arse. Împreună cu aplicația dedicată, se oferă astfel o monitorizare continuă a activității fizice a utilizatorului, ajutându-l pe acesta să își seteze obiective și să monitorizeze progresele realizate.

Huawei Colour Band A1

Pe lângă monitorizarea activităților sportive, Huawei Colour Band A1 poate să preia notificări în timp real despre apeluri, mesaje, email-uri noi, update-uri din rețelele sociale sau memento-uri din calendar și să le transmită utilizatorului prin vibrații discrete și iluminare LED. Utilizatorii pot alege între mai multe variante ale brățării, care pot fi de diferite culori și texturi, toate produse din silicon sau piele, pentru a se asorta cu stilul fiecărui utilizator.

Huawei Colour Band A1 este rezistent la apă astfel că poate fi purtat la adâncimi de până la 1 metru timp de cel mult 30 minute, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să îl scoată atunci când fac un duș sau când merg prin ploaie.

Bateria integrată, de 70 mAh, și tehnologia Bluetooth 4.2, pentru sincronizarea cu smartphone-ul, le permit utilizatorilor să uite de grija încărcării dispozitivului: A1 poate funcționa fără încărcare timp de aproape o lună.

La nivel de preț și disponibilitate, chiar dacă nu au fost făcute publice informații, avem ca reper prețul din China, care ajunge până la aproximativ 30 dolari. Ceea ce face acest produs destul de atractiv.

 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep