HomeFeaturedFocusHuawei aduce oficial Honor 8 in Europa

Huawei aduce oficial Honor 8 in Europa

huawei honor 8

Iată că Honor 8 trece la o nouă etapă a expansiunii sale comerciale și este lansat oficial de către producătorul chinez și pentru piețele din Europa. Vorbim despre un terminal care țintește înspre partea de sus a topului Androidelor, cu valențe clare de high-end. Și o să încerc să justific această afirmație trecând direct la partea de specificații tehnice cu care acest smartphone defilează și încearcă să își cucerească potențialii cumpărători.

Construit în jurul unei platforme proprietare Kirin 950, cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz, cu un display full HD (1080p) de 5,2 inchi și cu o memorie RAM de 4 GB, Honor 8 propune două versiuni de stocare internă, de 32 GB și de 64 GB, la care se poate adăuga și un card microSD. Camera foto principală vine cu un sistem dual-camera de 12 megapixeli, cea dedicată selfie-urilor este de 8 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. Telefonul are senzor pentru citirea amprentei digitale, abilități dual-SIM și suport pentru LTE.

huawei honor 8 2

La nivel de preț, lucrurile stau relativ bine, deși părerea mea este că se putea scoate un raport preț/specificații și mai atractiv. Versiunea cu 32 GB memorie internă are un preț de 399 euro, în timp ce încă 32 GB de stocare internă ridică prețul la 449 euro. Ca de obicei din partea Huawei, mă aștept la o figură destul de frumoasă în ofertele operatorilor.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep