HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat doua desktop-uri de gaming VR-ready

Lenovo a prezentat doua desktop-uri de gaming VR-ready

lenovo-desktop-ideacentre-y710-cube

Este vorba despre IdeaCentre Y710 Cube și IdeaCentre AIO Y910, ambele prezentate de către producătorul de sisteme și dispozitive mobile în cadrul Gamescom. Pe lângă performanțele crescute și economirea de spațiu, cele două sisteme compacte se remarcă prin integrarea de tehnologii de realitate virtuală (VR-ready cu le place celor de la Lenovo să spună), lucru care, combinat cu targetarea acestor două sisteme spre zona de gaming ne arată destul de clar care este viziunea Lenovo asupra viitorului acestui segment de entertainment.

Ideal pentru gamerii care vor să rămână competitivi oriunde joacă, IdeaCentre Y710 Cube dispune de un mâner de transport integrat pentru a fi ușor de mutat. Noul format cubic al carcasei, compact, care cântărește doar 7,4 kg, acest model poate dispune de cea mai nouă placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1080, procesor Intel Core i7 de până la a șasea generație și până la 32GB de DDR4 RAM pentru a face față celor mai recente jocuri.

lenovo-ideacentre-y710-cube-3

IdeaCentre Y710 Cube permite jucătorilor să se bucure fără probleme de experiențe de gaming 4K, realitate virtuală și streaming de calitate, în timp ce stocarea poate fi de până la 2 TB HDD sau 256GB SSD.

Dovedind că o adevărată platformă de gaming nu trebuie să ocupe o cameră întreagă, IdeaCentre AIO Y910 captează puterea celor mai moderne calculatoare într-o formă universală (all-in-one – AIO) și își găsește ușor locul acolo unde un calculator mai voluminos nu ar reuși. Aflat integral în interiorul unui afișaj Quad High Definition (2560×1440) de 27 inci fără margini, sistemul elimină echipamentele și cablurile inutile care aglomerează unitățile tradiționale – fără să reducă performanța de joc.

lenovo-desktop-ideacentre-aio-Y910

Poate fi dotat cu cele mai noi plăci grafice GeForce GTX 1080 de la NVIDIA sau AMD Radeon RX 460, procesor Intel Core i7 generația a 6-a, până la 32 GB DDR4 RAM și HDD de până la 2TB sau SSD de până la 256 GB.

Toate produsele Lenovo sunt disponibile la partenerii autorizați. IdeaCentre Y710 Cube pornește de la 899 euro cu tot cu TVA, iar varianta pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 1699 euro cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016. IdeaCentre AIO Y910 pornește de la 1799 euro cu TVA și va fi disponibil începând din septembrie 2016, iar IdeaCentre AIO Y910 pentru realitate virtuală cu NVIDIA GeForce GTX 1070 pornește de la 2199 euro cu TVA și va fi disponibil începând din octombrie 2016. Deh, dai un ban, dar stai în față.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep