HomeMobileAndroidLenovo a lansat in Romania modelul Moto G4

Lenovo a lansat in Romania modelul Moto G4

Moto G4

Ajuns la cea de-a patra generație sub numele de Moto, terminalul este primul pe care Lenovo îl lansează local sub acest brand. G4 este primul terminal din familia Moto G4, care mai include modelele G4 Plus și G4 Play, pe care Lenovo îl aduce în România. Telefonul pare să își propună să ducă mai departe tradiția acestei serii, venind chiar și pe piața de la noi cu un raport preț/specificații extrem de atractiv.

Este deja disponibil la Orange, atât în magazine cât și pe online, la un preț de 209 euro fără conectare sau 19 euro la pachet cu un abonament Orange Me 25 pentru o perioadă de doi ani. Cel puțin așa declară producătorul, pe site-ul Orange nu este încă listat.

Razvan Sturza

Ca o recapitulare a specificațiilor sale tehnice, Lenovo G4 vine cu un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, protejat cu Gorilla Glass 3, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 617, cu un procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53) și un GPU Adreno 405. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 16 GB. Cam puțin, însă își intră în atribuții slotul microSD. Camera foto principală este de 13 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, acumulatorul este de 3000 mAh, cu suport pentru fast charging (încărcătorul Turbo Charger nu este inclus în pachet, el se comercializează separat), iar sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow. Cum era de așteptat, telefonul oferă suport pentru rețele 4G. Cât de bine se descurcă Moto G4 cu această configurație în fața pretențiilor unui utilizator de smartphone sperăm să aflăm cât de curând în cadrul unui review. Evident, acest lucru va fi împărtășit și cu voi.

MotoG4

În România se vor comercializa două variante: negru sau alb.

Odată cu lansarea terminalului, Lenovo lansează și platforma www.lenovomoto.ro, o zonă în care toată lumea poate intra și da un exemplu de moft văzut în jurul său, primind în schimb un video exclusiv. Conținut valoros, creat de dezvoltatorii care analizează fenomenul mofturilor fără prea multe… mofturi. Conținutul nou este încărcat în fiecare săptămână, iar utilizatorii sunt invitați să facă parte din această mișcare prin analizarea și votarea mofturilor încărcate. Sunt și premii serioase la bătaie, așa că merită o vizită.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep