HomeChestii VerziCum a fost la 80edays in Brasov

Cum a fost la 80edays in Brasov

20160816_152550

M-am bucurat enorm când am aflat că Brașovul este un oraș în care caravana 80edays se va opri. Un eveniment de asemenea anvergură nu avea cum să ne scape, așa că am fost prezenți în standul amenajat înparcarea centrului comercial Coresi, loc în care concurenții, sau mai bine spus participanții la această cursă electrică în jurul lumii, au poposit și au putut chiar să își încarce mașinile cu o soluție improvizată cu ajutorul câtorva binevoitori. Oameni care au înțeles importanța acestui eveniment prin prisma popularizării conceptului de motorizare electrică, la fel ca și participanții.

Să arăți lumii că poți să faci înconjurul lumii în 80 de zile (întocmai ca Jules Verne) folosind doar energie electrică, înseamnă mare lucru. Este dovada că se poate, că ăsta este viitorul. Iar cei care au popularizat această idee participând la cursa electrică inițiată de Rafael de Mestre, precum și cei care i-au ajutat în diverse puncte intermediare, merită toată lauda.

20160816_152619

Ce am văzut la această manifestare? În primul rând am văzut mai multe Tesla Model S la un loc, imagine extrem de rară pentru România, care se va repeta peste mult timp de acum încolo. Puse cuminți la încărcat, așa cum ar trebui să arate o parcare de mare centru comercial.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep