HomeFeaturedFocusSharp a prezentat oficial Aquos Z2

Sharp a prezentat oficial Aquos Z2

Sharp-Aquos-Z2-1

Terminalul arată destul de bine privit din perpectiva raportului preț/specificații, astfel încât sper că bariera comercială ridicată de disponibilitatea momentană doar în piața din Taiwan să fie spulberată cât mai curând de o expanisiune comercială cât mai globală. Nu de alta, dar un telefon cu un preț echivalentul a 280 dolari, chiar și pentru piața din Asia, sună destul de bine date fiind specificațiile pe care le propune potențialilor cumpărători.

Construit în jurul unui chipset MediaTek Helio X20 cu procesor deca-core de până la 2,3 Ghz, telefonul propune un display full HD de 5,5 inchi, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Camera foto principală este de 16 megapixeli cu dual-LED flash, cea dedicată selfie-urilor este de 8 megapixeli (f/1.8, unghi de vizibilitate 82 grade), iar printre alte feature-uri putem aminti senzorul de amprentă digitală, suportul pentru conexiune LTE, abilitățile dual-SIM, acumulatorul cu o capacitate de 3000 mAh și capabil de încărcare rapidă, o tehnologie numită MediaTek Pump Express, conectorul USB Type-C sau boxele stereo.

sharp aquos z2

Eu zic că arată destul de bine și oferă suficiente pentru prețul pretins. Să vedem însă care va fi strategia adoptată pentru acest smartphone. Sharp s-a limitat multă vreme la piața din Japonia, însă s-a dovedit o strategie pierzătoare. Iar Taiwanul nu este o opțiune mult diferită, de aceea sper că nu se vor opri aici.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep