HomeFeaturedFocusSmartphone-urile Lumia 950 si Lumia 950 XL au reduceri de pret in...

Smartphone-urile Lumia 950 si Lumia 950 XL au reduceri de pret in Store si vin cu Display Dock gratuit

Lumia950

Microsoft face reduceri importante la smartphone-urile Lumia 950 și Lumia 950 XL în Windows Store, adică de 150, respectiv 200 USD, poziționându-le la 449 USD (Lumia 950 XL) și 399 USD (Lumia 950). Pe lângă asta, cele două flagship-uri mai vin și cu posibilitatea e a comanda gratuit un Display Dock pentru folosirea cu Continuum for Phones.

La aceste prețuri și în combinație cu Display Dock, Lumia 950 și Lumia 950 XL încep să fie foarte atractive, dat fiind că au 32 GB pentru stocare și că dețin una dintre cele mai bune camere foto existente în acest moment pe smartphone-uri.

Cu Windows 10 Mobile Anniversary Update care bate și la ușa utilizatorilor de smartphone, oferta Microsoft e interesantă – vă spun asta din prisma unui utilizator de Lumia 950 XL ca aparat principal. Din păcate prețurile astea nu sunt valide și pentru Europa, magazinele Microsoft din Germania sau Irlanda oferind însă Lumia 950 și Lumia 950 XL cu discount, la 399 EUR, respectiv 449 EUR dar fără Display Dock – detalii aici.

Din câte știu Microsoft Store Germania face livrări și în România, dacă vă interesează.

Acum, discuția legată de faptul că merită sau nu investiția, e largă. Zvonurile legate de Surface Phone există, ori în acest context parcă nu merită să luați acum Lumia 950 sau Lumia 950 XL pentru ca peste 4-5 luni să fiți puși în fața faptului de a-l vine pentru a lua Surface Phone …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. In contextul disponibilizărilor pe care le face Microsoft in prezent nu cred ca vom vedea vreodată un Surface Phone. Probabil se vor axa mai mult pe partea de soft.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep