HomeFeaturedFocusMotorola M trece pe la TENAA

Motorola M trece pe la TENAA

Moto-M-XT1662

Nu îmi este foarte clar dacă acesta este numele final al terminalului, mi se pare destul de greu de crezut, mai degrabă Moto M. Însă sunt destul de clare specificațiile sale de natură tehnică, dat fiind că vizita făcută pentru certificări legate de vânzarea pe piața din China, la TENAA, s-a lăsat ca de obicei cu dezgolirea de secrete a telefonului. Astfel că am putut să ne facem o idee destul de clară despre acest smartphone mid-range pe care Lenovo îl pregătește și pe care, foarte probabil, îl vom vedea la IFA.

Cu un display de 5,5 inchi, full HD și un chipset MediaTek MT6755 cu procesor octa-core de până la 2,1 GHz asortat cu o memorie RAM de 3 GB, terminalul se plasează destul de clar pe segmentul de mijloc al topului Android-elor. O capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 3000 mAh completează restul specificațiilor.

Telefonul vine într-o construcție metalică de tip unibody și există zvonuri că va avea și o versiune ceva mai compactă, cu un display full HD de doar 4,6 inchi. Dacă păstrează restul specificațiilor și vine cu un preț cinstit, poate fi un hit pentru Lenovo.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep