HomeFeaturedFocusWindows 10 build 14393.67 venit pentru PC-uri si telefoanele din programul Insider

Windows 10 build 14393.67 venit pentru PC-uri si telefoanele din programul Insider

w10_mobile

Vrând parcă să mă contrazică, Microsoft a lansat marți un nou build de Windows 10 pentru Insider Preview, pentru Fast, Slow și Release Preview Ring, atât pentru PC cât și pentru smartphone. Acesta nu aduce schimbări majore, doar câteva optimizări pentru consumul de baterie pe Windows Mobile atunci când se folosește o conexiune Bluetooth și ”Hey Cortana” activat.

Cine nu a ieșit încă din Insider Preview pe PC ar fi trebuit să îl primească și să îl instaleze deja, acest nou build fiind mai nou decât cel lansat la începutul săptămânii.

Pentru utilizatorii de Windows 10 Mobile e doar o mică alinare, în compensație cu faptul că au trecut deja două săptămâni de când Windows 10 Anniversary Update a fost lansat oficial pentru PC și tabletă, iar pe partea de telefonie este încă liniște maximă.

Eu am pus deja acest build pe Lumia 950 XL și nu văd îmbunătățiri majore – din contră, am probleme tot mai accentuate cu deblocarea ecranului și momente când din cauza acestui aspect telefonul aproape că nu mai funcționează și e nevoie de un restart. Deja sunt la unul pe zi.

Nu sunt sigur dacă de aici e problema, dar din cauza asta nu pot să vă recomand să puneți noul build de Windows 10 Mobile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep