HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial Redmi Note 4

Xiaomi a prezentat oficial Redmi Note 4

xiaomi redmi note 4

Și, odată cu el, a oferit o nouă lecție despre cum se face un telefon cu un raport preț/specificații extrem de atractiv, care găsește destul de greu un rival chiar și pe piața de smartphone din China, acolo unde de obicei nu sunt probleme în a merge destul de jos cu prețurile. Totodată, Redmi Note 4 este un nou motiv să ne supărăm pe producătorul chinez că încă nu este prezent la modul oficial și pe piețele occidentale și că se screme atât de mult să facă acest pas, pe care, mai nou, chiar și omul care ține frâiele companiei, Hugo Barra, l-a anunțat destul de prevăzător.

xiaomi redmi note 4 2

Revenind la Redmi Note 4, terminalul este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio X20, cu procesor deca-core de până la 2,1 GHz și GPU Mali-T880 MP4, care se ascunde în spatele unui display IPS full HD de 5,5 inchi. Totul într-o construcție metalică de tip uni-body, cu senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului. La nivel de memorii, terminalul vine în două versiuni, una cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB și una cu 3 GB de memorie RAM și memorie internă de 64 GB. Camerele foto sunt de 13 megapixeli cea principală și 5 megapixeli cea frontală, acumulatorul are o capacitate de 4100 mAh, ceea ce ar trebui să îi ofere o autonomie peste medie, iar sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow cu MIUI 8 peste.

Ajungem la partea cea mai interesantă, cea a prețurilor. Versiunea cu 2 GB de RAM și 16 GB pentru stocare costă aproximativ 135 dolari, iar cea cu 64 GB de memorie internă și 3 GB de memorie RAM costă echivalentul a 180 dolari. Evident, prețurile sunt valabile în China, acolo unde telefonul este disponibil chiar de mâine, fără detalii legate de o disponibilitate în afara țării natale.

via Xiaomi

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep