HomeFeaturedFocusZvon: Windows 10 Mobile Anniversary Update ar putea veni pe 9 august

Zvon: Windows 10 Mobile Anniversary Update ar putea veni pe 9 august

w10mobile_AU

Pentru că și la lansarea Windows 10 Anniversary Update Microsoft a lăsat mai la urmă utilizatorii de smartphone-uri, e firească întrebarea: când se va lansa? O să treacă iarăși 6 luni până când vor veni aparate cu acest nou sistem de operare?

Într-un fel întrebarea e validă: cei ce nu sunt în programul Insider Preview și au telefoane ce se califică pentru primirea acestui nou Windows, când îl vor primi?

Un răspuns ar putea fi data de 9 august, dacă este să ne luăm după o informație publicată de theverge via Neowin, care citează contul de Twitter al Lumia India. Gândind logic, are sens: Microsoft se concentrează acum pe a oferi o experiență cât mai bună de upgrade pentru PC-uri și tablete, piața fiind mult mai mare. Iar după ce trece valul primelor instalări, server-ele vor fi mai puțin încărcate și vor putea să ofere și update-ul pentru smartphone.

Pe de altă parte însă, cei ce au vrut neapărat să se joace cu noul Windows 10 Anniversary Update, îl au deja prin programul Insider Preview – toată lumea ce are build-ul Windows 10 Insider Preview 14393.5, are deja în proporție de 99% build-ul final de Windows 10 Anniversary Update pentru Mobile.

Acesta, la fel ca versiunea de PC, extinde funcționalitatea Windows 10, aducând printre altele Skype UWP, aceleași setări ca pe PC, opțiunea Panorama pentru Windows Camera, integrare mai bună cu Cortana, Continuum for Phones mai evoluat și optimizare de funcționare și performanță.

Discutând cu Dona Sarkar pe Twitter, mi-a confirmat că momentan nu ar trebui să ne așteptăm la lansarea Windows 10 Anniversary Update pentru Mobile.

image

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep