HomeFeaturedFocusBLU Vivo 5R anuntat oficial

BLU Vivo 5R anuntat oficial

blu-vivo-5r

Americanii de la BLU au anunțat un nou terminal care respectă destul de fidel filosofia companiei, aceea de a oferi un raport preț/specificații extrem de atractiv. Cu atât mai mult cu cât acest lucru se întâmplă pe piața din Statele Unite, BLU merită remarcați și fără prea multă exagerare asemănați cu un fel de Xiaomi ai Americii de Nord. Modelul Vivo 5R, care se remarcă mai degrabă prin numele care duce cu gândul la un mare producător chinez, decât la predecesorul acestui smartphone (Vivo 5), este deja disponibil la precomandă, prin intermediul Amazon, la un preț de 199 dolari.

De acești bani cumpărătorul primește o listă interesantă de specificații. Un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1080p) ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6753 SoC cu procesor octa-core de 1,3 GHz (Cortex-A53), o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli (senzor Sony IMX258), una frontală de 8 megapixeli, și un acumulator de 3150 mAh capabil de încărcare rapidă. Plus un Android 6.0.1 Marshmallow.

Dacă adăugăm și conectivitatea LTE și senzorul pentru citirea amprentei digitale, avem o listă destul de frumoasă de specificații tehnice, mai ales privită prin perspectiva prețului. Mai greu însă cu disponibilitatea (și compatibilitatea) pe piețele din Europa.

via PR Newswire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep