HomeEvenimenteCea mai mare conferinta Microsoft Ignite - incepe din 26 septembrie si...

Cea mai mare conferinta Microsoft Ignite – incepe din 26 septembrie si poate fi urmarita online

microsoft_ignite

Cea mai mare conferință Microsoft dedicată zonei de cloud va începe pe 26 septembrie, ora 16:00 a Românie și va putea fi urmărită online de către cei interesați.

Anul trecut Microsoft Ignite a găzduit peste 20000 de participanți și a avut câteva sute de sesiuni legate de produsele cloud & enterprise ale Microsoft. În 2017 se pare că numărul de participanți a crescut (unii ziceau aproape 25000) și odată cu el și interesul pentru această conferință, devenită mai importantă decât BUILD-ul.

Keynote-ul primei zile va fi susținut de către Scott Guthrie, Executive Vice President, Microsoft care va vorbi despre provocările pe care le necesită adaptarea la noile trenduri tehnologice. După keynote vor urma sesiunile generale, ce pot fi urmărite și ele online.

Vă recomand să vă faceți timp și să consultați agenda sesiunilor și dacă aveți noroc să fie transmise live, să le urmăriți. Dacă nu, o să le veți putea găsi ulterior pe channel9 și cu posibilitatea de download offline.

Știu că pentru un pasionat de tehnologie, așa cu sunt și eu, astfel de evenimente sunt extrem de importante și nu merită ratate. Nu e simplu să poți să faci deplasarea și să îl vezi live, deși aici e de fapt marele plus – că poți să vezi acolo, la fața locului, ce e nou și să interacționezi cu alți oameni care folosesc tehnologia pentru a face lucruri faine. Dar dacă ai posibilitatea să urmărești online anumite prezentări, mai reduci puțin din regretele că nu te-ai mobilizat suficient de mult încât să faci deplasarea în Atlanta.

Așa că de mâine până vineri, de la ora 16:00 stați cu ochii pe https://ignite.microsoft.com și urmăriți sesiunile transmise în direct!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep