HomeFeaturedFocusCoWatch, un smartwatch inedit la 279 dolari

CoWatch, un smartwatch inedit la 279 dolari

cowatch-smartwatch

Partea cu inedit-ul vine de la integrarea asistentului de voce Alexa, dezvoltat de Amazon. Un fel de alternativă la Siri-ul de la Apple. Nu bag mâna în foc, dar CoWatch s-ar putea să fie primul smartwatch care aduce acest feature. Produsul a fost pus în vânzare la 279 dolari. Unde altundeva, dacă nu chiar pe Amazon. Cumpărătorii pot alege între două variante, una argintie, cu brățară metalică și una neagră, cu brățară de piele, care costă cu 20 dolari mai mult.

Din punct de vedere tehnic, iMCO, startup-ul care a creat acest ceas, nu a căutat să impresioneze, dar a făcut un pas mic în fața competitorilor. Un display Super AMOLED rotund de 400 x 400 pixeli, o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB și un chipset cu procesor dual-core (1,2 GHz), plus un acumulator cu capacitate necunoscută, care se spune că rezistă până la 32 de ore cu modul always-on pornit. Ceasul este compatibil cu orice dispozitiv Android (5.0 sau mai sus) sau iOS (9.0 sau mai sus).

Aspectul este destul de interesant. Se apropie puțin de noțiunea mea de ceas, dar pare neterminat. Prea brut, parcă. Oricum, CoWatch reprezintă clar o alegere pentru cei care se află în căutarea unui ceas inteligent. Iar Amazon livrează și în România.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep