HomeFeaturedFocusIconia Talk S, phablet de 7 inchi de la Acer

Iconia Talk S, phablet de 7 inchi de la Acer

acer iconia talk s

Îmi este greu să numesc acest produs smartphone, îmi tot vine să îi spun tabletă, atât prin prisma dimensiunii ecranului, dar și datorită aspectului său. Însă prezența modulului dual-SIM, cu conectivitate LTE pentru unul dintre SIM-uri este un argument destul de serios în poziționarea sa ca telefon/phablet, acolo unde completează lineup-ul cu care Acer vine la IFA, alături de Liquid Z6 și Z6 Plus. Așa că trecem mai departe și vedem cu ce încearcă Acer să își cucerească publicul din zona de business, căci acolo țintește Iconia Talk S. O să ne uităm și la argumentele tehnice, dincolo de suita de aplicații Iconia, destinată chipurile mediului de afaceri.

Un display de 7 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli) ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT8735 cu procesor quad-core (Cortex-A53) asortat cu o memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 sau de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 2 megapixeli, un slot evident pentru microSD, un Android 6.0 Marshmallow și un acumulator despre capacitatea căruia nu prea s-a vorbit, completează configurația.

Configurație care, deși pe zona de entry-level, sună destul de frumos prin prisma prețului de 169 de euro pe care Acer l-a dat ca fiind oficial pentru piețele din Europa.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep