HomeFeaturedFocusLeEco Le Pro 3 prezentat oficial

LeEco Le Pro 3 prezentat oficial

leeco-le-pro-3

Uite că de bine ce am vorbit despre specificații exagerate atunci când analizam posibilitatea ca Xiaomi Mi Note 2 să vină cu 8 GB de RAM, vine un anunț oficial al unui alt flagship care a pus accentul pe specificații de top și care, în ciuda zvonurilor, nu aduce cei 8 GB de memorie RAM pe care suflarea pasionată de smartphone-uri îi aștepta. Este vorba despre LeEco Le Pro 3, care a fost prezentat oficial astăzi și care, chiar dacă nu s-a ridicat la înălțimea zvonurilor, pare să arate destul de bine.

LeEco Le Pro 3 vine cu un display IPS LCD de 5,5 inchi și rezoluție full HD, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 821 cu procesor quad-core până la 2,35 GHz. La nivel de memorii se disting vreo patru variante de telefon, de la 4 GB de RAM și stocare de 32 GB, până la 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, cu încă două variante intermediare (4 GB + 64 GB și 6 GB + 64 GB). Camera foto principală este de 16 megapixeli, cea dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 4070 mAh cu suport pentru încărcare rapidă.

Telefonul are o contrucție metalică de tip unibody, care integrează pe partea din spate și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Nu lipsesc nici suportul pentru LTE sau abilitățile dual-SIM.

Prețurile valabile pentru China pornesc de la 270 dolari și ajung până la 450 dolari. Deocamdată nu se știe dacă va fi disponibil și pentru utilizatorii din afara Chinei.

via GizmoChina

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep