HomeFeaturedFocusHuawei P9 lite iti aduce gratuit bratara de fitness Colour Band A1

Huawei P9 lite iti aduce gratuit bratara de fitness Colour Band A1

oferta-huawei-p9-lite

Oferta este valabilă pe toată durata lunii septembrie și în România, în rețeaua de parteneri autoriați Huawei. Popularul model Huawei P9 lite, despre care nu o să mai insist, pentru că sosește în câteva zile un material mai amplu după o perioadă lungă de utilizare, vine la pachet cu brățara inteligentă Colour Band A1. Românii pot achiziționa cele două produse, la prețul telefonului, de la principalele magazine de electronice din România.

Am mai vorbit și despre brățara inteligentă cu care P9 lite vine la pachet. Modelul Huawei Colour Band A1, este un accesoriu colorat, util atât pentru monitorizarea activităților sportive, cât și pentru monitorizarea nivelului radiațiilor solare. Nu doar că, Huawei Colour Band A1 îi spune utilizatorului numărul pașilor, distanța parcursă și numărul caloriilor arse, însă modelul se distinge prin senzorul UV încorporat: utilizatorul primește o notificare dacă nivelul radiațiilor solare depășește limita admisă și este recomandat să nu se mai expună la soare sau să folosească o loțiune cu protecție solară.

huawei-p9-lite_campanie-back-to-school

Disponibilă în 2 variante de culoare, brațara A1 poate fi achizitionată și separat la prețul de 200 RON.

Promoția este valabilă în limita stocului disponibil la: eMAG, Altex, Flanco, Vodafone și Orange. Pachetul Huawei P9 lite + Colour Band A1 are valoarea prețului unui singur produs, și anume Huawei P9 lite, care poate varia însă în funcție de lanțul de magazine partener, dintre cele enumerate mai sus.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep