HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy On8

Samsung a prezentat oficial Galaxy On8

samsung-galaxy-on8

O nouă ofertă de smartphone cu un preț de aproximativ 240 dolari vine din partea Samsung, după ce ieri am văzut cum coreenii au anunțat oficial modelul Galaxy On7 (2016). De această dată este vorba despre Galaxy On8, pe care Samsung îl aruncă în luptă pe piața din India în primă fază, însă pe care îl vor face la un moment dat disponibil și la nivel global. Și deși vine cu un preț similar cu cel al fratelui său, On7 este destul de diferit, lucru ce va face destul de dificilă alegerea potențialilor clienți cu bugete fixe și o slăbiciune pentru acest brand. Oricum, din comportamentul seriei anterioare, credă că membrii familiei Galaxy On se mișcă destul de bine în ofertele operatorilor și s-ar putea ca ei să poposească în tabere diferite pe aceeași piață, tocmai pentru a nu se canibaliza între ele.

Ce are de oferit Samsung Galaxy On8? Ei bine, încă din start propune un display Super AMOLED full HD de 5,5 inchi. În spatele acestuia pulsează un chipset Exynos 7870 cu procesor octa-core de 1,6 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli (f/1.9), una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, conectivitate LTE și VoLTE și un acumulator de 3300 mAh completează lista cu specificații tehnice pe care o afișează acest smartphone în fața publicului.

Nu arată rău, nici nu este cea mai bună alegere pe acest buget. Oricum, deocamdată, disponibil fiind doar în India, nu este foarte interesant la nivel global. Eu sper ca lucrurile să se schimbe cât mai repede și Galaxy On8 să devină accesibil și utilizatorilor din Europa.

via Gadgets360

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep