HomeFeaturedFocusSe pare ca scandalul bateriilor Note 7 continua: nici cele noi nu...

Se pare ca scandalul bateriilor Note 7 continua: nici cele noi nu sunt mai breze

galaxy-note7_curve_phone

După ce că are imaginea pătată rău de tot ca urmare a problemelor de explozie a bateriilor din anumite aparate Samsung Galaxy Note 7, gigantul coreean pare să se afle în fața unei noi probleme: primii utilizatori (coreeni) care au primit smartphone-urile înlocuite spun că și cu acestea ar fi probleme. Nu explodează (ceea ce e bine) însă se încălzesc foarte tare atunci când sunt puse la încărcat – chestie explicabilă până la urmă prin faptul că Samsung a introdus un material mai gros, care izolează mai bine bateria.

Și ar mai fi ceva – alți utilizatori sud coreeni spun că bateria de pe noile Galaxy Note 7 nu se încarcă, din contră, pierde din energie atunci când e pusă la încărcat.

Samsung clasifică aceste incidente ca fiind izolate, fără să aibă încă o poziție oficială vizavi de ele. Așteptăm să vedem dacă și alți utilizatori vor menționa aceleași probleme și asta se va întâmpla cât de curând, pe măsură ce vor veni unitățile care au fost înlocuite.

Poate e adevărat, poate nu. Însă dacă tocmai v-ați schimbat Note 7 ar fi bine să stați cu ochii pe el, că nu se știe niciodată.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Uite ca modelul cu revizie functioneaza ireprosabil. Mi se pare un hoax, de data aceasta, similar cu altul despre schimbarea terminalelor in urma unui sondaj online de la SurveyMonkey.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep