HomeMobileAndroidHuawei a prezentat Nova, Nova Plus si MediaPad M3

Huawei a prezentat Nova, Nova Plus si MediaPad M3

huawei nova

Chinezii de la Huawei s-au ținuit de promisiune și au venit cu o gamă nouă de telefoane smart, Nova, reușind să țină până acum capul de afiș al primei zile de IFA. Pe lângă cele două terminale, a propus publicului și o tabletă, MediaPad M3. Le vom lua pe rând pentru că sunt destul de multe de spus despre fiecare. Dar înainte de toate, să spunem că ambele telefoane sunt realizate din aluminiu similar cu cel folosit în industria de aviație. Cu alte cuvinte, accentul pus pe o construcție cât mai sănătoasă, din materiale de cea mai bună calitate.

Huawei-Nova

Huawei Nova este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core de până la 2 GHz – Coretx-A53). Destul de ciudat că Huawei nu a apelat la propriile soluții de chipset. Telefonul are o formă destul de compactă, cu un display IPS LCD de 5 inchi și rezoluție full HD. La capitolul memorii avem 3 GB de RAM și o stocare internă de 32 GB. Camerele foto sunt de 12 megapixeli cea principală și respectiv 8 megapixeli (f/2.0), acumulatorul are o capacitate de 3020 mAh. Alte feature-uri sunt reprezentate de senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate a telefonului, conectorul USB Type-C, conectivitatea LTE sau slotul dual-SIM hibrid. Fizic, telefonul pare a aduce destul de mult cu P9 Lite, cu mențiunea că de această dată costrucția este metalică.

Huawei-Nova-Plus

Nova Plus ridică ștacheta și propune un display AMOLED de 5,5 inchi și aceeași rezoluție full HD. Chipset-ul și memoriile rămân identice, în timp ce, în mod automat, crește capacitatea acumulatorului până la 3340 mAh. Un upgrade se observă și la nivelul camerei foto principale, care vine echipată cu un senzor de 16 megapixeli. De precizat că în cazul ambelor telefoane, ecranul este protejat cu o sticlă 2.5D.

huawei mediapad m3

Huawei MediaPad M3 este o tabletă de 8,4 inchi, cu display QHD. Show-ul este coordonat de un chipset proprietar Kirin 950, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Stocarea internă poate fi de 32 sau de 64 GB și, opțional, se poate opta și pentru conectivitate LTE.

Prețurile valabile pentru Europa sunt următoarele: 399 euro pentru Huawei Nova, 429 euro pentru Huawei Nova Plus, 350 euro pentru Huawei MediaPad M3 cu 32 GB de memorie internă și 399 pentru versiunea cu 64 GB și conectivitate LTE. Huawei promite că toate produsele vor fi disponibile în Europa la începutul lunii octombrie.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep