HomeFeaturedFocusXiaomi a lansat Mi 5s și Mi 5s Plus

Xiaomi a lansat Mi 5s și Mi 5s Plus

xiaomi-mi-5s-and-5s-plus

Două dintre cele mai așteptate terminale din ultima perioadă au cunoscut botezul anunțului oficial, după ce informații despre ele au tot ieșit la iveală și au agitat apele în industria de smartphone. În sfârșit informațiile de natură tehnică despre cele două aparate, Xiaomi Mi 5s și Mi 5s Plus (nu vi se pare cunoscută schema de denumiri?) sunt oficiale și reale, așa că propun să trecem direct la fapte și să ne ocupăm de ele.

Xiaomi Mi 5s vine cu un display IPS LCD de 5,15 inchi și rezoluție full HD (care suportă și un fel de Touch ID), asortat frumos cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821. Memoria RAM poate fi de 3 sau de 4 GB, la fel cum capacitatea internă de stocare poate fi de 64 sau 128 GB. La nivel de camere foto, un senzor de 12 megapixeli este reprezentativ pentru camera foto principală, în timp ce de selfie-uri se îngrijește un senzor de 4 megapixeli. Un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul home, un acumulator de 3200 mAh cu suport pentru QuickCharge 3.0 și o carcasă metalică de tip unibody completează lista de specificații tehnice ale acestui aparat.

 

Prețurile valabile pentru piața din China pentru Xiaomi Mi 5s sunt de 299 dolari pentru modelul cu 3 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și 344 dolari pentru versiunea cu memorie RAM de 4 GB și stocare de 128 GB.

xiaomi-mi-5s-plus

Modelul Mi 5s Plus vine cu două schimbări majore. Ecranul este acum de 5,7 inchi, aceeași rezoluție full HD, în timp ce la partea foto avem un sistem dual-camera cu doi senzori de 13 megapixeli, destul de asemănător cu cel propus de Huawei P9. Aceste două modificări o atrag automat pe a treia, capacitatea acumulatorului, care acum este de 3800 mAh. În rest, toate caracteristicile sunt identice cu cele ale lui Mi 5s, inclusiv cele două versiuni de memorii. La nivel de design, senzorul de amprentă se mută în partea din spate a terminalului.

Prețurile pentru Xiaomi Mi 5s Plus sunt de 344 dolari pentru varianta cu 3 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și 389 dolari pentru versiunea cu memorie RAM de 4 GB și stocare internă de 128 GB. Ambele telefoane vin în patru versiuni de culoare, inclusiv un roz care pare să fi devenit obligatoriu.

via MIUI

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep