HomeFeaturedFocusStiti ce e cool? SCOTTeVEST OTG, geaca pentru purtat iGadget-uri

Stiti ce e cool? SCOTTeVEST OTG, geaca pentru purtat iGadget-uri

tech_jacket002-780x499

Despre idei trăsnite vizavi de conceptul wearable am mai scris – de la pantalonii cu tastatură la inele inteligente, trecând prin șosete și sutiene smart, haine cu baterie și chiar valize inteligente. Dar despre geci care să permită stocarea și implicit purtarea tuturor gadget-urilor (ca să fiu mai exact, a tuturor gadget-urilor marca Apple) încă nu am scris.

E momentul să o fac acum: vă prezint geaca SCOTTeVEST OTG cu buzunare speciale pentru MacBook, iPad, iPhone, căști, încărcător etc.

Pentru 215 USD puteți avea geaca SCOTTeVEST împreună cu cele 29 de buzunare încare puteți pune cam orice gadget vă doriți, atâta timp căt el este Apple, sau încape fără să forțați.

SCOTTeVEST e pe piață de vreo 16 ani, având cam același focus: haine pentru pasionații de gadget-uri. Probabil că de aia linia OTG (Off the Grid) aduce cu o geacă ce ar putea fi purtată de James Bond.

Construită din nailon, geaca SCOTTeVEST OTG este waterproof și nici nu ține scame sau praf. Poate fi purtată toamna și în zilele mai calde ale iernii, cu spațiu suficient să cuprindă tot arsenalul de gadget-uri pe care îl aveți la îndemână. În plus are protecție la RFID pentru vă proteja de furtul de bani electronici prin plăți contactless.

Nu era să lase la o parte micile orificii pentru cablurile de căști sau pentru cel de încărcare a telefonului via bateria portabilă.

Vă tentează? Sunt sigur că printre voi sunt avangardiști pregătiți să beneficieze de acest nou trend!

Pe site-ul producătorului puteți să vă comandați deja ce model doriți – dar ar fi bine să aveți prieteni prin SUA care să vă poată trimite geaca.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep