HomeFeaturedFocusTCL a lansat modelele 950 si 580

TCL a lansat modelele 950 si 580

tcl-950-and-580

Este vorba despre două telefoane, dintre care unul arată chiar bine, care au șanse mari de tot să ajungă și pe piețele europene. Însă fie ca terminale Alcatel, fie ca BlackBerry, în niciun caz direct ca TCL. Compania chineză furnizează hardware-ul pentru BlackBerry, care doar îl redenumește înainte de a-l pune în vânzare, în timp ce pentru Alcatel a cumpărat dreptul de folosință asupra numelui. Așa că, măcar 950-ul, care este un mid-range spre high-end, s-ar putea să fie o variantă pentru piețele din Europa pentru Alcatel.

Și nu ar fi nimic rău în asta, pentru că telefonul arată interesant. Cu un display AMOLED full HD de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D și înconjurat de o ramă metalică, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 820 și cu o memorie RAM de 4 GB, nici nu are cum să nu pară promițător. Capacitatea internă de stocare de 64 GB (suplinită și de un slot microSD), o cameră foto principală de 21 megapixeli (senzor Sony IMX230, f/2.2), una dedidcată selfie-urilor de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru Quick Charge 3.0 și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, completează această configurație care arată chiar bine. Un buton fizic lateral ce poate fi folosit ca un mic joystick, aduce și elementul de inedit în această ecuație.

De cealaltă parte, TCL 580 este un mid-range veritabil, cu un display de 5 inchi HD, tot AMOLED și cu un chipset MediaTek de această dată (model MediaTek MT6750), asortat cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate de stocare de 32 GB. Camerele foto sunt de 13 și respectiv de 5 megapixeli, iar capacitatea acumulatorului scade la 2460 mAh.

Ambele telefoane vor fi puse în vânzare în China, direct cu numele de TCL, urmând ca apoi să se decidă strategia pentru piețele occidentale.

via Phone Radar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep