HomeFeaturedFocusVIDEO: Fanii Apple pacaliti din nou de Jimmy Kimmel

VIDEO: Fanii Apple pacaliti din nou de Jimmy Kimmel

iphone-7-prank-farsa

Câteodată este interesant de urmărit cât de ușor este de prostit consumatorul. Și, deși materialul lui Jimmy Kimmel este îndreptat împotriva fanilor Apple, sunt convins că teoria este valabilă în toate categoriile de produse. Omul de televiziune a realizat un scurt material în care posesorii de iPhone 6s erau opriți pe stradă de un reporter care le propunea să testeze noul iPhone 7, care vine cu o funcție de transfer expres a conținutului de pe un iPhone mai vechi. În realitate, în timp ce atenția omului era atrasă de reporterul guraliv, un coleg de-al acestuia ștergea ecranul telefonului vechi și îi punea o carcasă neagră și subțire, după care îl returna proprietarului, spunându-i că ține în mână noul iPhone 7.

De aici începe partea haioasă. Oamenii par convinși că telefonul merge mai repede, are un ecran mai strălucitor, este mai ușor sau mai subțire, deși țin în mână același telefon. Iar SpiderMan trece liniștit pe trotuar. O imagine grăitoare, parcă, pentru naivitatea consumatorului american (și nu numai). Unii chiar păreau dispuși să dea bani pentru a păstra “noul iPhone”. Mai jos aveți materialul video complet.

Nu este prima oară când Kimmel se distrează pe seama fanilor Apple. Omul recidivează după ce i-a făcut pe unii să creadă că iPhone 5 este noul iPhone SE. Și atunci rezultatele au fost de-a dreptul haioase.

Pe de-o parte este destul de evident că în materialele lui Kimmel apar doar cei care au picat în capcana întinsă de pretinsul reporter. Pe de altă parte, nu poate fi contestat faptul că, din punctul de vedere al designului, produsele Apple evoluează foarte puțin, încât diferențele dintre generații devin insesizabile. Da, știu și teoria cu neschimbatul unui lucru bun, dar parcă totuși s-ar putea puțin mai mult.

via Jimmy Kimmel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep