HomeFeaturedFocusApar detalii despre Huawei Mate 9

Apar detalii despre Huawei Mate 9

huawei-mate-8-back

Încă din start trebuie să recomand puțină reținere în ceea ce privește entuziasmul, pentru că unele dintre aceste specificații care încep să compună configurația viitorului flagship al producătorului chinez sunt doar speculații, altele sunt adunate de prin rețele sociale din China. Sunt adeptul principiului conform căruia nu iese fum fără foc, așa că ceva adevăr o fi pe acolo, însă lipsa suportului oficial pentru aceste afirmații este suficientă pentru a mă face puțin sceptic.

Așadar, Huawei Mate 9 se pare că va fi primul smartphone al chinezilor care se va bucura de chipset-ul de fabricație proprie Kirin 960, cel mai puternic făcut de Huawei și care încă nu a fost dezvăluit oficial. Mergând mai departe și mizând probabil și pe proaspăt strânsele relații dintre Huawei și Leica, se spune că și modelul Mate 9 va avea un sistem dual-camera dezvoltat în parteneriat cu Leica, cu două camere, una cu senzor de 20 megapixeli și una de 12 megapixeli. Un pas în față în comparație cu Huawei P9. Partea de selfie-uri va fi rezolvată de o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

huawei-mate-9-leak

Un display full HD de 5,9 inchi și trei versiuni de memorii (4 GB de RAM cu 64 GB stocare internă, 4 GB de RAM cu 128 GB memorie internă și cea mai de sus, cu 6 GB de memorie RAM și 256 GB stocare internă), precum și niște speculații în ceea ce privește intervalul de prețuri (de la 480 dolari până la 700 dolari) completează lista cu informații care s-au învârtit în media de specialitate în legătură cu acest telefon.

Adevărul va fi cunoscut doar în momentul anunțului oficial, unul pe care lumea se așteaptă ca Huawei să îl facă undeva pe la mijlocul lunii viitoare. Mai e ceva, s-ar putea să mai auzim de acest smartphone până atunci.

via MySmartPrice

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep