HomeFeaturedFocusE groasa: un Samsung Galaxy Note7 inlocuit a explodat intr-un avion

E groasa: un Samsung Galaxy Note7 inlocuit a explodat intr-un avion

note7_explode

Se pare că problemele Samsung sunt departe de a fi terminate în cazul exploziilor bateriilor din seria Galaxy Note 7: zborul Southwest Airlines numărul 944 de la Louisville la Baltimore a fost evacuat ca urmare a fumului degajat de … un Samsung Galaxy Note 7, care, culmea, tocmai fusese înlocuit ca să prevină exact acest tip de problemă.

Nu au fost victime sau daune colaterale, doar că smartphone-ul fusese declarat sigur de către Samsung. Posesorul, adică Brian Green, îl luase dintr-un magazin AT&T pe 21 septembrie. În momentul îmbarcării aparatul fusese închis pentru ca în câteva minute să înceapă să fumege, după ce a fost scos din buzunar și lăsat pe jos, a ars.

Din declarațiile lui Brian Greene aflăm că bateria era undeva la 80%, telefonul nefiind conectat la o sursă de încărcare. Zborul a fost anulat, pasagerii evacuați și redirecționați către alte aparate și pe alte rute.

Samsung știe deja de problemă și nu a făcut încă nicio declarație oficială, aparatul în cauză fiind în posesia pompierilor din Luisville pentru investigații suplimentare.

Iar pentru ca povestea să fie și mai interesantă, noul smartphone al lui Brian Greene este un … iPhone 7. Că doar na, după o astfel de problemă ce va fi maxim mediatizată, cineva trebuia să câștige.

Dacă e adevărat că Note 7 în cauză a explodat așa cum suntem lăsați să înțelegem, Samsung va avea mari probleme și nu doar de imagine – explozia într-un avion, pe un produs declarat ca fiind sigur, se va lăsa cu penalități financiare.

Singura parte bună din adâncirea acestui scandal este că Samsung va trebui să vină cât mai repede cu un produs excepțional la un preț foarte bun. Și asta o să ducă piața cu încă un pas înainte …

via theverge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Nu sunt eu mare fan Samsung dar am impresia că deja treaba miroase a conspirație… îmi e greu să cred că un produs înlocuit cu altul declarat sigur a avut parte de astfel de surpriză.

    Eu cred că cineva a mușcat prea multe mere și din când în când pune paie ude pe focul Samsung Galaxy Note 7 ca să fumege în continuare.

    Ceva e putred în Danemarca…

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep