HomeFeaturedFocusLeEco intra oficial pe piata din Statele Unite si lanseaza Le S3

LeEco intra oficial pe piata din Statele Unite si lanseaza Le S3

le-eco-pro-3

Este primul pas dintr-o expansiune comercială pentru care tânăra companie merită toată aprecierea. Mai ales prin comparație cu producători de smartphone mai vechi, cu produse atractive, dar care se feresc să iasă de pe piața din China. Odată cu această pătrundere oficială pe piața din Statele Unite, LeEco lansează și un nou smartphone, un mid-range, Le S3 pe numele său, care se alătură lui LeEco Le Pro 3, celălalt model care se va vinde peste ocean.

Despre Le Pro 3 știm deja destule, întru-cât se vinde în China și poate fi comandat prin online chiar și în Europa. O să trecem totuși în revistă specificațiile sale tehnice. Un display de 5,5 inchi și 1080p rezoluție, un chipset Qualcomm Snapdragon 821, o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli (f/2.0, phase detection autofocus și dual-tone LED flash), una frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, conector USB Typs-C și un acumulator de 4070 mAh. Toate acestea la un preț de 399 dolari, fără obigații contractuale.

le-eco-s3

Nou venitul LeEco Le S3 vine cu același ecran full HD de 5,5 inchi, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 652, memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB și un acumulator de 3000 mAh. În rest aduce destul de mult cu fratele său la nivel de specificații. Prețul său de vânzare în Statele Unite este de 249 dolari.

Ambele telefoane beneficiază de o reducere de 100 dolari prin programul LeReward și se vor vinde prin flash-sale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep