HomeEvenimenteMai sunt cateva zile pana la Angajatori de TOP Timisoara. Ce trebuie...

Mai sunt cateva zile pana la Angajatori de TOP Timisoara. Ce trebuie sa stiti!

img_adtt5

Vineri și sâmbătă, pe 21 – 22 octombrie, va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de joburi reunește 70 de companii și 2500 de joburi. Majoritatea companiilor oferă o remunerație financiară în intervalul 300 – 400 EUR pentru programele de internship și între 700 – 1000 EUR, dar și peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniștilor, cu peste 3 ani de experiență. Pe lângă remunerația oferită, companiile au și o serie de beneficii salariale suplimentare. Accesul la eveniment este gratuit în baza CV-ului Barcode care poate fi descărcat pe Hipo.ro.

Candidatii prezenti la eveniment au sansa sa interactioneze cu peste 200 de reprezentanti din cadrul celor 70 de companii participante. La capitolul intrebari specifice pe care reprezentantii companiilor le asteapta din partea celor care le viziteaza standul sunt: intrebari despre companie, pozitiile pentru care recruteaza, pachet de salarizare si beneficii, oportunitati de dezvoltare profesionala, mediul de lucru, tehnologiile folosite, responsabilitatile pe care le presupune postul, asteptarile companiei de la un angajat, competente si sarcini specifice pe care le presupun posturile deschise in cadrul companiei.

imagine_postare_facebook

Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala, iar cateva dintre cele mai neobisnuite astfel de beneficii sunt: 

  • Camera de recreere” (se desfasora activitati sportive si de relaxare);
  • Un voucher valoric si bilete la Cinema de ziua de nastere a salariatului;
  • Flota CicloTec – formata din biciclete, trotinete, trotineta electrica care sunt la dispozitia angajatilor;
  • Apple day si Grillfest (gratar in curtea companiei);
  • O combiantie de vacanta si job, oportunitate de a vizita Grecia, experienta in domeniul profesional.

Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe Hipo.ro și va fi permis vineri, 21 octombrie, în intervalul 10.00 – 18.00 si sâmbătă, 22 octombrie, în intervalul 10.00 – 17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep