HomeFeaturedFocusMoto G4 Plus, Moto G4 Play si Moto E3 disponibile in Romania

Moto G4 Plus, Moto G4 Play si Moto E3 disponibile in Romania

moto-g4-plus

Producătorul de smartphone Lenovo a anunțat că trei noi dispozitive Moto sunt disponibile din luna octombrie în ofertele operatorilor din România, ca urmare și a succesului înregistrat de Lenovo Moto G4, primul smartphone Moto lansat oficial în România, în parteneriat cu Orange în luna august.  Cele trei telefoane smart care se vor regăsi în ofertele diferiților parteneri Lenovo sunt modelele Moto G4 Plus, Moto G4 Play și Moto E3.

Despre Moto G4 Plus se știe deja că este cel mai puternic membru al familiei G4. Din păcate, Lenovo aduce în România modelul cu 2 GB de memorie RAM și stocare de 16 GB în încercarea de a ține prețul cât mai jos. Lenovo Moto G4 Plus este disponibil în magazinul eMag la prețul de 1299 RON, preț standard. Dacă este sau nu un deal, o să vă rog să judecați singuri. Specificațiile tehnice pentru Moto G4 Plus sunt cele enumerate în momentul anunțului oficial.

Lenovo Moto G4 Plus vine cu un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, protejat cu Gorilla Glass 3, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 617, cu un procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53) și un GPU Adreno 405. La nivel de memorii, vom avea o versiune cu 4 GB de RAM și 64 GB stocare internă, una cu 3 GB de RAM și 32 GB ROM și una cu 2 GB memorie RAM și 16 GB disponibili pentru stocare internă. Ca să existe opțiuni pentru toată lumea. Camerele foto sunt de 16 și respectiv de 5 megapixeli, acumulatorul de 3000 mAh cu suport pentru fast charging (are chiar și încărcătorul Turbo Charger inclus în pachet), sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow, există și un senzor de amprentă digitală. 

moto-g4-play

Lenovo Moto G4 Play poate fi achiziționat din magazinele Vodafone la prețul de 39 de euro alături de abonamentul RED 19.

Cât despre Lenovo Moto E3, acesta este disponibil în rețeaua Digi Mobil, la doar 549 Lei şi poate fi achiziţionat la abonamentele din gama Optim, cu plata în rate, fără dobândă. Terminalul propune un display de 5 inchi HD (720p), în spatele căruia ticăie un chipset Mediatek MT6735 cu procesor quad-core de 1,0 GHz (Cortex-A53). O memorie RAM de 1 GB, o stocare internă de 8 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un acumulator de 2800 mAh ne arată că este vorba despre un entry-level.

Această disponibilitate este benefică pentru piața din România, pentru că diversifică oferta. În mod normal, acest lucru ar trebui să atragă și o scădere a prețurilor. Încă o mai așteptăm!

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep