HomeFeaturedFocusOppo a prezentat oficial R9s si R9s Plus

Oppo a prezentat oficial R9s si R9s Plus

oppo-r9s-and-r9s-plus

Iată că s-au adeverit zvonurile care spuneau că Oppo va anunța cele două terminale în această săptămână, la fel cum s-au adeverit și toate leak-urile despre R9s. Terminalul nu prea are cu ce să surprindă, așa cum bănuiam încă din momentul în care toate specificațiile sale au ajuns în atenția opiniei publice.

Oppo R9s vine cu un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D Gorilla Glass 5, în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 625 chipset cu GPU Adreno 506, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB este completată la nevoie de un slot microSD (de tip hibrid, care poate fi folos). La nivel de camere foto telefonul are atât în partea din față, pentru selfie-uri, cât și în partea din spate, senzori de 16 megapixeli. Cel principal este un Sony IMX398. Un acumulator de 3010 mAh cu încărcare rapidă, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 6.0.1 Marshmallow completează configurația lui Oppo R9s.

Fratele mai mare, modelul R9s Plus, duce ecranul la 6 inchi, cu aceeași rezoluție full HD (1080p). Terminalul vine și cu un chipset mai puternic, un Qualcomm Snapdragon 653 (procesor octa-core de 1,95 GHz si GPU Adreno 510) și cu o memorie RAM de 6 GB. Automat crește și capacitatea acumulatorului, care ajunge acum la 4000 mAh. Restul specificațiilor este identic cu cel de pe R9s.

La nivel de prețuri, modelul R9s este vândut de Oppo cu aproximativ 415 dolari și este disponibil încă de săptămâna viitoare. Oppo R9s Plus va fi disponibil doar în luna decembrie, la un preț de aproximativ 520 dolari. În teorie telefoanele vor putea fi comandate și din Europa (poate sub un alt nume) însă prețurile nu sunt dintre cele mai avantajoase pentru cei dornici să își asume riscurile achiziționării unui telefon din China.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep