HomeFeaturedFocusProdusul lunii septembrie 2016: Huawei P9 lite

Produsul lunii septembrie 2016: Huawei P9 lite

huawei-p9-lite-pl

Pe segmentul său de preț, Huawei P9 lite este unul dintre cele mai interesante telefoane smart din România. Interesant mai ales prin perspectiva raportului preț/specificații, dar și dincolo de acesta. Și, în această direcție, am strâns într-un material câteva dintre motivele pentru care acest terminal poate reprezenta o soluție fericită pentru cei cu un buget de investit în telefon nu foarte generos. Toate aceste argumente pot fi găsite în review-ul de Huawei P9 lite pe care l-am realizat. Iar concluziile generate de acel material sunt extrem de clare și ne-au împins în a-i acorda distincția noastră pentru luna septembrie.

Huawei P9 lite este un smartphone pe care îl recomandă un raport preț/specificații extrem de atractiv pentru piața din România. Este un smartphone care vine cu câteva atuuri pe care le-am enumerat mai sus. Desigur, sunt și aspecte care nu mi-au plăcut, cu interfața software în fruntea listei, însă impresia generală a fost una bună.

Eu recomand acest telefon ca opțiune pentru toți cei care au un buget limitat în jurul valorii de 1000 lei. Și cred că faptul că și operatorii îl împing în față destul de puternic este o recunoaștere a calității lui. Dar și o garanție a faptului că are toate șansele să depășească cifrele de vânzări ale predecesorului său.

Ce ne-a făcut să ajungem la aceste concluzii? Puteți vedea în materialul complet.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep