HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial Galaxy On Nxt

Samsung a prezentat oficial Galaxy On Nxt

samsung-galaxy-on-nxt

Probabil că lista cu membrii familiei Galaxy On este mai lungă decât s-au așteptat coreenii, care, rămași parcă fără numere, au mers pe varianta Nxt. O decizie destul de ciudată, mai ales că Nxt este destul de asemănător cu Galaxy On7, poate că nu ar fi fost necesară toată această diversificare. Și când te gândești că în urmă cu mai bine de un an Samsung promitea că va limita drastic numărul de terminale lansate de-a lungul unui an. Uite că nu mai țin minte acea promisiune!

Galaxy On Nxt vine cu un display full HD de 5,5 inchi, care ascunde în spate un chipset cu procesor octa-core de 1,6 GHz. O memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3300 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale inserat în butonul fizic home completează configurația acestui smartphone. Pe care eu l-aș plasa în zona de intersecție între mid-range și entry. Așa îl văd eu.

Iar prețul de aproximativ 275 dolari, cam acolo duce. Ușor supra evaluat, în bunul obicei Samsung, lăsând loc de alternative mult mai atractive, de la brand-uri mult mai mici. Deocamdată telefonul este disponibil în India, fără detalii legate de o disponibilitate globală. Având în vedere asemănarea izbitoare cu Galaxy On7, poate că nici nu va ieși din India.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep