HomeFeaturedFocusYahoo! dezactiveaza redirectionarea automata a email-urilor pentru a bloca utilizatorii sa paraseasca...

Yahoo! dezactiveaza redirectionarea automata a email-urilor pentru a bloca utilizatorii sa paraseasca serviciul

yahoo

Yahoo! se face și mai tare de râs, după ce săptămâna trecut a ieșit la iveală că au scanat conturile a sute de milioane de utilizatori la cererea serviciilor secrete americane iar mai înainte am aflat că în 2014, în urma unei probleme grave de securitate datele a peste 500 de milioane de conturi au fost furate de hackeri. Acum aflăm că utilizatorii serviciului de email Yahoo! nu mai pot folosi funcțiile de redirecționare automată a email-urilor pentru că această facilitate a fost dezactivată – pentru că așa vrea mușchiul cuiva de la Yahoo!.

E un gest extrem de urât, care vine peste celelalte două palme date de Yahoo! utilizatorilor săi și nu face altceva decât să accelereze viteza cu care cei ce încă mai foloseau email-ul de Yahoo! vor renunța la el.

Teoretic suntem anunțați că e o problemă tehnică, indusă de un upgrade la sisteme. În realitate cred că e o mișcare disperată din partea Yahoo! de a mai păstra cifre cât de cât bune în speranța că Verizon nu va renunța la intenția de a-i cumpăra – asta după ce Verizon a cerut deja un discount de 1 miliard USD (din ele 4.83 miliarde acceptate inițial) ca urmare a problemelor recent dezvăluite.

Mulți spun că e momentul să renunțați complet la adresa de email de pe Yahoo și eventual să vă ștergeți contul – dacă vă gândiți bine nu e o măsură chiar atât de rea, fezabilă în măsura în care nu mai aveți și alte conturi legate de acesta.

Numai să mai puteți să faceți și asta, pentru că mai mulți utilizatori au fost în situația în care deja nu au putut șterge contul Yahoo! …

Alternativa ar fi să vă luați gândul de la el și să blocați orice altă comunicare sau legătură cu el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep