HomeFeaturedFocusSeful Samsung isi cere scuze pentru scandalul Note 7

Seful Samsung isi cere scuze pentru scandalul Note 7

koh-dong-jin

Fotografia de mai sus spune multe despre felul în care Samsung vrea să își recâștige încrederea fanilor, puternic zdruncinată de scandalul cu acumulatorii Note 7 care se supraîncălzeau în momentul încărcării (și nu numai), lucru care a condus la incidente. Președintele Samsung Electronics, Koh Dong-jin, a venit în fața presei din Coreea de Sud și și-a cerut scuze public pentru toate aceste incidente.

Încercând să insufle și puțin optimism și încredere publicului care a fost alături de acest brand, a promis că va face tot ceea ce îi stă în putere pentru ca utilizatorii să poată folosi în continuare, cu încredere, produsele Samsung, fără a fi expuși niciunui pericol. Nu este foarte clar care va mai fi puterea lui, având în vedere că au început să circule zvonuri conform cărora capul său va cădea curând, acest eșec fiindu-i imputat direct.

Chiar și așa, gestul rămâne și este unul care arată cu ar trebui să fie o relație a unei companii cu fanii produselor sale. Din păcate, un astfel de gest se vede extrem de rar, nu doar în lumea tehnologiei.

via The Korea Herald

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep