HomeFeaturedFocusBlackBerry DTEK60 prezentat oficial

BlackBerry DTEK60 prezentat oficial

blackberry-dtek60

Producătorul canadian lansează pe piață un nou terminal care nu prea are nimic în comun cu tradiția companiei. DTEK60 este un full-touch produs de TCL în China, echipat cu Android. Nu prea îmi dau seama cu ce mai pot fi cuceriți fanii acestui brand. Probabil că încă mai ține șmecheria cu focusul pe securizarea informațiilor utilizatorului, eu altfel nu îmi explic cum de BlackBerry mai trăiește.

Din punct de vedere fizic și al hardware-ului, BlackBerry DTEK60 este foarte apropiat de Alcatel Idol 4S (produs tot de TCL) și asta este o mare bilă neagră pentru companie și acest terminal. Mie mi se pare că aduce puțin cu Samsung Galaxy S6, probabil datorită ramei metalice și spatelui protejat cu sticlă.

La nivel hardware, se remarcă ecranul de 5,5 inchi și rezoluție QHD, chipset-ul Qualcomm Snapdragon 820 asortat cu o memorie RAM de 4 GB sau camera foto principală, cu senzor de 21 megapixeli. Iar stocarea internă de 32 GB, camera foto frontală de 8 megapixeli, acumulatorul de 3000 mAh cu Quick Charge 3.0, senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat în partea din spate a telefonului, conectorul USB Type-C sau butonul hardware lateral a cărui funcție poate fi setată de fiecare utilizator, completează lista cu specificații tehnice. Adăugați și suita de aplicații BlackBerry, precum și pe cele de securitate și aveți imaginea destul de clară a acestui terminal. O imagine care a tot fost făcută publică și înainte de momentul anunțului oficial.

Prețul pentru BlackBerry DTEK60 este de 499 dolari pentru piața din Statele Unite. Dacă este prea mare sau nu, vă las pe voi să judecați.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep