HomeMobileAndroidUnder Armour si HTC lucreaza la un smarwatch Android Wear

Under Armour si HTC lucreaza la un smarwatch Android Wear

htc-android-smart-watch-7-1

Mă mir că a trecut atât de mult timp până să vedem primele leak-uri cu un smartwatch Android Wear construit de HTC și Under Armour – dacă vă aduceți aminte colaborarea dintre cei doi pe zona de fitness a început de ceva vreme iar primul produs nu a fost tocmai o reușită.

Acum, ”Halfbeak” pare sa fie numele unui prototip de ceas inteligent construit de HTC și Under Armour, ce funcționează cu Android Wear, ceea ce e o chestie foarte interesantă, punând HTC în liga mare, alături de Samsung, LG, Huawei și Motorola.

Dacă pozele sunt reale – și par a fi reale, că nu văd de ce și-ar fi dat cineva silința să facă un ceas pe care să se vadă atât de bine siglele Under Armour și HTC – atunci ceasul ăsta nu arată deloc rău.

htc-android-smart-watch-6htc-android-smart-watch-4

Seamănă destul de tare cu LG G Watch și Gear-ul Samsung, cu un display rotund de 360 x 360 pixeli și o brățară din material plastic (care nu e prea rezistentă dacă ne uităm la poze).

htc-android-smart-watch-3

Ceasul are și HRM (Heart Rate Monitor) și două butoane fizice pentru control, probabil și un display touch.

Din ce spune engadget proiectul este unul oprit deja de HTC – ori au renunțat complet la idee (Ceea ce nu cred) ori au în lucru ceva mai nou și mai fain.

Mi-ar plăcea să fie a doua variantă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep