HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat Mi MIX, un concept interesant de smartphone

Xiaomi a prezentat Mi MIX, un concept interesant de smartphone

mi-mix

Ca și cum lansarea de Xiaomi Mi Note 2 nu era un motiv suficient pentru a ne oftica pe strategia comercială a producătorului chinez, limitată la piața din China și din alte câteva țări vecine, Xiaomi a prezentat în cadrul aceluiași eveniment un Mi MIX, un concept de smartphone cu un ecran fără margini. Sau cu margini extrem de subțiri. Sau bezelless/borderless, cum am văzut eu că se mai spune. Sau edge to edge display. Deși mai corect în cazul lui Mi MIX este edge to edge to top. Pentru că ecranul are o margine vizibilă doar în partea de jos. Cel mai bine vă dați seama despre ce este vorba din fotografiile cu acest smartphone inedit.

mi-mix-edge

Partea cea mai faină este că avem de-a face cu un smartphone funcțional și care este pus în vânzare, nu doar cu un concept/prototip care să ilustreze ideea.

Tocmai de aceea este imprtant, dincolo de aspectul fizic inovator, ce are telefonul de oferit din punct de vedere hardware. Și are destule, credeți-mă! Pe lângă ecranul custom, de 6,4 inchi și rezoluție 2040 x 1080 pixeli (aspect ratio 17:9 și 91,3% din suprafața telefonului), impresionează și chipset-ul Qualcomm Snapdragon 821. La nivel de memorii, se disting două variante. Una cu 4 GB de RAM și stocare de 128 GB și una cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Aceasta din urmă are și o ramă fină de aur și un mic inel aurit în jurul camerei foto și a senzorului pentru citirea amprentei digitale, pentru o notă de eleganță. Este vorba de aur de 18 karate. Și dacă tot am vorbit de eleganță, trebuie spus că tot designul care se bazează pe ceramică aproape în totalitate a fost imaginat de Philippe Starck.

mi-mix-black

O cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală, dedicată selfie-urilor, poziționată în partea de jos a telefonului, un acumulator de 4400 mAh cu Quick Charge 3.0 și abilitățile dual-SIM sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

La nivel de prețuri surpriza este plăcută aș spune eu. Varianta cu 4 GB de RAM și 128 GB memorie internă are un preț de aproximativ 515 dolari, iar cea cu 6 GB de memorie RAM, 256 GB de stocare internă și inserții de aur are un preț de aproximativ 590 dolari. Evident, valabile în China. În acest preț este inclusă și o husă de piele.

Un produs extrem de interesant, pe care Xiaomi a reușit să îl țină departe de ochii opiniei publice până în momentul lansării. Pentru acest lucru, dar mai ales pentru Mi MIX în sine, compania chineză merită toate laudele!

via MIUI

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep