HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Max Prime anuntat oficial

Xiaomi Mi Max Prime anuntat oficial

xiaomi-mi-max-prime

Mă rog, nu chiar anunțat, ci mai degrabă inclus în oferta producătorului chinez, o chestie care nu prea îi stă în fire. Cei de la Xiaomi iubesc tam-tam-ul, așa că nu m-aș mira să avem în câteva zile o știre cu niște rezultate uluitoare obținute în urma unul flash-sale, de zeci de mii de unități vândute în câteva minute. Dar stilul acesta de marketing nu trebuie să știrbească din faptul că Xiaomi știe să facă telefoane cu lipici la public, cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Și pare a fi și cazul lui Xiaomi Mi Max Prime, un smartphone pe care îl luăm foarte pe scurt la bani mărunți.

Un display de 6,44 inchi și rezoluție full HD ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 652 cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz și o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 128 GB, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 4850 mAh și un aspect fizic identic cu cel al lui Xiaomi Mi Max, modelul original pe care producătorul chinez l-a prezentat cu aproape o jumătate de an în urmă, completează lista cu caracteristici ale acestui nou smartphone.

Noua versiune propune un preț de aproximativ 300 dolari. Un salt destul de mare de la cei 225 dolari pentru Mi Max, însă plusurile obținute la nivel de chipset, memorie RAM și stocare internă cred că justifică pe deplin acest salt al prețului.

via Phone Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep