HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un smartphone HTC One A9

CONCURS: Castiga un smartphone HTC One A9

concurs-htc-one-a9

Pentru că tot se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, ne-am gândit că putem să oferim un cadou cititorilor noștri, primul dintr-o listă mai lungă în această perioadă. Punem la bătaie pentru început un smartphone HTC One A9 nou-nouț, care va ajunge la unul dintre voi la finalul acestui concurs.

Regula pentru a vă putea înscrie în concurs este una extrem de simplă și consacrată, denumită generic like&share: trebuie să fiți fan al paginii de Facebook MOBzine Romania, SA DATI UN SHARE acesui post (SI NU DOAR UN LIKE!) și să ne spuneți, printr-un comentariu lăsat la acest articol (materialul DE PE SITE, nu postarea de pe Facebook – acele comentarii nu vor fi considerate ca parte din concurs), care dintre trăsăturile lui HTC One A9 vi se pare cea mai atractivă. Ca material ajutător, vă recomandăm să citiți impresiile noastre despre acest smartphone, acolo veți găsi toate informațiile despre el. Comentariul este foarte important pentru validarea câștigătorului!

Perioada de înscrieri durează până pe 15 decembrie 2016, ora 23.59. Câștigătorul, care va fi ales prin tragere la sorți, va fi anunțat pe site până pe 18 decembrie 2016. El va trebui să își confirme datele personale de pe adresa de mail folosită pentru comentariul din concurs. Mult succes tuturor participanților!

P.S.: Persoanele care se vor inscrie in concurs cu mai multe conturi vor fi descalificate.

551 COMENTARII

  1. Cel mai mult imi place ca are carcasa metalica, tinand cont de faptul ca nu se poate sparge asa usor 😀

  2. Toate cele 5motive sunt bune sa ma faca sa vreau un Htc One A9. Dar ca sa nominalizez unul zic senzorul de amprenta.

  3. Cel mai mult imi plac:carcasa del metal,cei 2gb de ram si faptul ca este usor.Fb:Neta Puian.Multumim.

  4. – aspectul lui HTC One A9 îl face să iasă în evidență, fiindcă seamănă foarte mult iPhone 6;
    – are carcasă metalică;
    – senzorul de amprentă funcționeaza f. bine

  5. Trasatura cea mai atractiva a acestui smartphone este pentru mine carcasa metalica pt ca in unele zile se intampla sa am doua maini stangi.. deasemenea mi se par interesante si noile thnologii: HTC Sense, HTC BlinkFeed și Android 6.0 Marhsmallow care promit o experienta unica utilizatorilor. este un telefon deosebit pe care probabil a incantat privirile multor persoane.

  6. Cel mai mult imi doresc acest telefon pentru ca nu am avut niciodata un smartphone,doar am tinut in mana,dar nici pe departe un HTC ONE.De la prima vedere,fara sa stiu prea multe detalii despre el,pare sa fie telefonul perfect pt.mine.
    -este un telefon de fite
    -este usor,perfect pt.mana unei doamne,se muleaza pe mana mea desigur
    -are carcasa metalica,deci nu trebuie sa-mi mai fac griji cand imi mai cade din buzunar,cu toate ca m-ar durea sufletul
    -senzorul de amprenta,o tehnologie fara de care nu te mai poti lipsi,iti usureaza folosirea telefonului
    -pt.ca are versiunea Android.
    Deci nu ai cum sa nu ti-l doresti.

  7. E ușor, subțire și se poate ține în mână bine.
    Senzorul de amprentă asigura deblocare aproape instant.

  8. Carcasa metalica,senzor amprenta,camera principala de 13 MP iar frontala de 4 MP UltraPixel, incarcare rapida datorita suportului pentru Qualcomm® Quick ChargeTM 2.0,calitatea audio,memoria interna de 16 GB si cei 2 GB memorie RAM,display protejat de Corning Gorilla Glass 4 si de asemenea versiunea de Android 6.0 Marsmallow.

  9. Smartphone HTC A9 eclipseaza prin eleganta, perfectiune sa, design-ul atractiv, sistemul de operare si senzorul de amprenta. Cu siguranta calitatea specifica brendului HTC frapeaza !

  10. Imi place aspectul lui, manevrabilitatea in mana, carcasa de metal si ca este un telefon chic atat pentru o femeie cat si pentru un barbat,este faptul că beneficiază de o carcasă metalică, Android 6.0 Marshmallow + HTC Sense

  11. In primul rand, imi place ideea cu senzorul de amprenta. Dar totusi, nu putem neglija nici designul deosebit si desigur, rezolutia camerei foto.

  12. Imi place aspectul lui, manevrabilitatea in mana, carcasa de metal si ca este un telefon chic atat pentru o femeie cat si pentru un barbat.

  13. Parerea mea este ca punctul forte al lui HTC One A9 este carcasa metalica. Pentru cei care “au grija de el”

  14. Imi place designul, constructia metalica, Androidul 6.0 de la bord si senzorul de amprenta, tot mai des utilizat astazi.

  15. remarc designul, intotdeauna htc a excelat, apoi displayul de calitate, procesorul qualcomm si simplul fapt ca este produs de htc.

  16. Sistemul de operare, carcasa metalica, senzorul de amprenta si binenteles procesorul si memoria Ram.

  17. dimensiunea sa 145.8 x 70.8 x 7.3 mm (display de 5 inci) și 143 g care este ideală pentru un smartphone modern
    FB-Elena Racovita

  18. Cele mai atractive caracteristici ale acestui smartphone sunt senzorul de amprenta care te ajuta sa deblochezi ecranul foarte rapid si design-ul atragator care invidiaza pe oricine.

  19. Carcasa metalica valoreaza cel mai mult in ochii mei pentru ca il face un telefon foarte rezistent.

  20. Senzorul de amprenta este perfect atunci cand ai un baietel care iubeste sa iti “fure” telefonul.

  21. Carcasa metalica mi se pare cea mai atractivă.trasatura a lui HTC One A9 , urmata de senzorul de amprenta.

  22. Cel mai mult la acest telefon îmi plac camera, senzorul de amprentă și calitetea sunetului.

  23. mi-as dorii sa-mi schimb tel vechi cu taste pe htc fiindca am auzit ca este ft bun cu carcasa metalica as putea face poze frumoase cu camera foto de 13 megapixeli usoara cu senzor de amprente foarte ideal cadou de sarbatori multumesc

  24. Imi plac aspectul (carcasa) si sistemul de operare, doua componente indispensabile pentru un lucru de calitate cum este premiul dvs.!

  25. Design atractiv ,sistemul de operare si mai ales senzorul de amprenta sunt cele mai importante pentru mine

  26. Faptul ca are senzor pentru amprenta mi se pare a fi cel mai mai important lucru deoarece astfel doar tu vei avea acces la telefon.

  27. In primul rand un plus al acestui smartphone HTC A9 il reprezinta carcasa metalica, apoi l-as prefera pentru finisajele sale agreabile si design-ul in mare atractiv, sistemul de operare si senzorul de amprenta incluse fiind de asemenea importante si primand in criteriile de alegere! Cu siguranta calitatea specifica marcii HTC isi merita aprecierile cuvenite!

  28. Cel mai mult m-a bucurat la HTC că pentru acest model au readus o cameră cu stabilizare optică, display AMOLED (în sfârșit HTC revine la AMOLED la mult timp după primele modele Desire…) și că interfața HTC Sense a fost serios aerisită, devenind mai fluidă decât la modelele M8 și M9. Una peste alta, un smartphone elegant și robust în același timp.

  29. Imi place HTC One A9 pentru designul placut asemanator unui Iphone, pentru ca are carcasa metalica, pentru ca este usor de folosit si are sensor de amprenta.

  30. Imi place foarte mult cum arata telefonul,plus ca are carcasa metalica, ceea ce l-ar face imun la copilul meu de 2 anisori, dar recunosc ca senzorul de amprenta este cel ca ii da originalitate si m-ar convinge sa il cumpar.

  31. Cele mai atractive trăsături ale lui HTC One A9 mi se par senzorul de amprentă și carcasa metalică.

  32. Apreciez carcasa metalica si senzorul de amprenta. Daca ar fi avut camera secundara mai buna, era si mai bun.

  33. Sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, senzorul de amprenta si aspectul-designul.

  34. Carcasa metalica mi se pare cea mai atractiva caracterisitica..deoarece cu totii scapam telefonul din mana…iar carcasa metalica il face mult mai rezistent la lovituri!

  35. Un smartphone echilibrat din toate punctele de vedere si imi place faptul ca are o carcasa metalica .

  36. Este o customizare foarte buna a Androidului. Senzorul de amprenta care ofera o securitate marita .

  37. cel mai mult ma atrage aspectul, arata foarte bine, cu siguranta ar rivaliza cu un iPhone sau Samsung.

  38. Cele mai interesante trăsături ale smartphone-ului HTC One A9 sunt carcasa metalică, care îi oferă din start un aspect de nota 10 și totodată rezistență mai mare la șocuri, dar și senzorul de amprentă.

  39. Specificatii tehnice ok si constructie fizica solida, Marshmallow cu posibilitate de upgrade la Nougat, senzor de amprenta si incarcare rapida, radio FM.. pe scurt, un smartphone echilibrat din toate punctele de vedere

  40. Imi place acest telefon pentru eleganta designului si pentru senzorul de amprenta

  41. Carcasa metalica,senzor de amprenta,
    ultima versiune de Android .
    Si lista poate continua 🙂
    Super telefon!

  42. Pare un model foarte reusit Ma atrage in mod deosebit simplitatea si eleganta designului si senzorul de amprenta.

  43. Imi place carcasa metalica ,androidul 6.0 Marhsmallow si senzorul de amprenta .pare interesant pana acum nu am avut ocazia sa-l testez

  44. În primul rand designul e super mișto și în al doilea rand pun mult accent pe camera foto.

  45. One A9 HTC a reușit să fie primul producător de smartphone-uri care să aducă noua versiune de Android 6.0 Marshmallow pe un smartphone non Nexus. Iar prin îmbinarea elementelor noi de securitate cu shell-ul HTC Sense și agregatorul de informație HTC BlinkFeed se obține o combinație excelentă între utilitate și aspect. În continuare susțin că în materie de shell-uri Android (interfețe grafice) HTC Sense este de departe cel mai reușit și spun asta după ce am folosit Sense de pe vremea Windows Mobile și de la primele modele de smartphone-uri HTC cu Android – HTC Desire mai exact. Ușor, senzor de contact, carcasa metalică.

  46. Simplitatea si eleganta designului precum si senzorul de amprenta. HTC One A9 este unul dintre cele mai bine fabricate telefoane Android lansate în 2015, este facut dintr-un material de foarte buna calitate, cu atentie la detalii, display-ul este bine calibrat, sunet impresioneaza pe jack-ul de 3.5 mm, interfata Sense UI e centrata pe utilizator. Un telefon foarte bun si util !

  47. ca fan si posesor de htc ,apreciez: mai intai display-ul si senzorul de amprenta si mai apoi:toate celelalte elemente. calitati si facilitati! HTC-o placere!

  48. Cel mai mult imi place e ca un telefon performant. Face fata la cele mai pretentioase jocuri/aplicatii. Un plus pentru telefon este senzorul de amprenta si carcasa metalica, ceea ce ar trebuii sa fie mai rezistent la socuri si zgarieturi. Spatiul de stocare de 16 gb(2gb ram) este unul modest, dar este si varianta de 32 gb(3gb ram) care aduce un plus la performanta.
    Mult succes cu concursul.

  49. Dimensiunea sa 145.8 x 70.8 x 7.3 mm (display de 5 inci) și doar 143 g este ideală pentru un smartphone modern, este usor, are carcasa metalica, senzor de amprenta. Este combinație excelentă între utilitate și aspect.

  50. Carcasa metalica si senzorul de amprenta , si camera foto , si se tine foarte comod in mana sunt trasaturile care sunt cele mai atractive pentru mine la acest smartphone.

  51. Carcasa metalica si senzorul de amprenta sunt trasaturile care sunt cele mai atractive pentru mine la acest smartphone.

  52. M-a impresionat carcasa metalica a telefonului,senzorul de amprenta si camera de13MP, dar cel mai mult mi-ar placea sa-l castig. 🙂

  53. Display AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors 5.0 inches (~66.8% screen-to-body ratio) 1080 x 1920 pixels (~441 ppi pixel density) Gorilla Glass 3 – HTC Sense, asta imi place la HTC One A9.

  54. htc-urile sunt foarte bune, mereu am fost fana lor, trasaturile care imi plac la acest model sunt
    carcasa metalica si design-ul
    senzorul de amprenta
    versiunea de android 6.0

  55. dimensiunile sale si greutatea- faptul ca este foarte usor si subtire si desigur carcasa metalica

  56. HTC One A9 intr-un cuvant – perfectiune, începând de la carcasa metalica, camera foto, sistemul de operare.senzorul de amprenta,blitz cu led.

  57. Carcasa metalica este cea mai importanta pentru ca face ca acest telefon sa fie foarte rezistent.

  58. dintre trăsăturile lui HTC One A9 mi se pare cea mai atractivă numarul 5. HTC Sense, HTC BlinkFeed și Android 6.0 Marhsmallow.

  59. Carcasa metalica, usurinta de a il tine in mana si senzorul de amprenta fac din HTC A9 un telefon performant!

  60. Imi place ca are senzor de amprenta si carcasa metalica. La cat scap eu telefonul e jos acesta e un lucru grozav.

  61. Este unul dintre cele mai frumoase telefoane deoarece are un design elegant cu carcasă din aluminiu, a unui ecran de calitate cu o diagonală potrivită pentru segmentul de top, dar şi prin prisma performanţelor hardware.

  62. Senzorul de amprentă mi se pare cel mai atractiv, dar și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

  63. cel mai mult apreciez procesorul Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 si numarul de nucleee procesor Octa Core

  64. HTC ONE A9, este ușor și subțire-doar 143g-,carcasa metalică și senzorul de amprentă astfel crește rezistența la lovire și beneficiază de deblocare ușoară a acestuia

  65. Qualcomm® Quick ChargeTM 2.0 se incarca foarte repede,asta si designul mai imi place la acest telefon.

  66. Ma incanta faptul ca HTC One A9 este usor, desi are carcasa metalica, este subtire si se poate tine foarte bine in mana, asa ca nu mai e predispus la caderi frecvente, cum patesc in prezent cu telefonul meu.

  67. Pot sa ma leg de cam toate aspectele punctate in articol dar si descoperite printre caracteristici, si anume, display AMOLED sau partea audio specializata pentru auditii de calitate Hi-Fi.

  68. In primul rând sunt un mare fan al acestui brand , iar in al doilea rand apreciez foarte mult calitatea premium a telefonului , senzorul de amprenta foarte rapid si constructia metalica pe care o are , si sa nu uitam de Android 6.0 Marhsmallow.

  69. Sincer, designul mi se pare cea mai atractiva caracteristica a acestui telefon. Carcasa unibody metalica, ecranul rotunjit pe laterale; ce sa mai… asemanarea cu iPhone-ul, care arata super, ma incanta cel mai mult la A9.

  70. Imi place faptul ca este usor de tinut in mana. Pentru mine este o caracteristica importanta (acum detin un Alpha), pe langa faptul ca trebuie sa aiba si ceva tehnologie in el.

  71. Un plus mare pentru mine reprezintă elementele noi de securitate cu shell-ul HTC Sense și agregatorul de informație HTC BlinkFeed.

  72. Imi place carcasa metalica,greutatea mica de 143g,senzorul de amprenta si sistemul de operare android 6.0 marshmallow

  73. Plusurile lui HTC A9 sunt: carcasa metalica unibody, camera de 13 MP, f/2.0, autofocus, OIS, dual-LED (dual tone) flash, sistemul de operare Android OS, v6.0, diagonala de 5 inches cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, HTC Sense etc.
    As spune ca HTC Sense este cel mai mare plus, dar el se regaseste pe orice telefon HTC si mai nou va putea fi instalat pe orice telefon cu Android incepand cu versiunea 4.4 Kitkat.
    Concluzie: cel mai mare plus pentru telefonul HTC A9 este dat de textura carcasei metalice.

  74. Imi place la HTC One A9 carcasa metalica , dar un plus pentru el sunt greutatea mica si amprenta digitala.

  75. Este un telefon mid-range ce-mi aminteste de primul HTC One M7. Dimensiunea ecranului este perfecta (nu-mi plac phabletele), procesorul daca este cuplat cu 3GB RAM devine si mai puternic, si cel mai important este faptul ca suporta optical image stabilization pentru poze fara blur.

  76. Dimensiunea sa 145.8 x 70.8 x 7.3 mm (display de 5 inci) și doar 143 g este ideală pentru un smartphone modern.

  77. E ușor și se ține foarte bine în mână, dimensiunea sa 145.8 x 70.8 x 7.3 mm (display de 5 inci) și doar 143 g este ideală pentru un smartphone modern.

  78. Personal imi place acest telefon in primul rand datorita calitatii oferite de HTC, apoi pentru ca face parte din gama “One”, dupa care apreciez cele 8 nuclee ale procesorului si cei 3 Gb RAM care ofera cu siguranta o preformanta si rapiditate de top

  79. Imi place ca are Android 6.0 Marshmallow , senzor de amprenta de ultima generație si carcasa metalica.

  80. Fiind o mamica mereu ocupată.,trebăluind in același timp si navigând online …pe mine ma bucura carcasa metalică si faptul ca este cat de cat solid si ușor de mânuit cu mana. In plus marimea displayului de 5inch este foarte ok pentru a nu mi obosi ochii încercând sa descifrez cifre si litere . As adauga si sistemul de operare care este cat de cat nou si performat .Va multumesc pentru concurs !!

  81. Prin îmbinarea elementelor noi de securitate cu shell-ul HTC Sense și agregatorul de informație HTC BlinkFeed se obține o combinație excelentă între utilitate și aspect.

  82. Seamana foarte bine cu iphone6.
    Este usor si sta bine in palma.
    Carcasa metalica, care il face sa fie rezistent.
    Senzorul de amprenta, pentru securitate.
    SO: Android 6.0 Marshmallow.

  83. Carcasa metalica, designul cu marginile rotunjite, displayul de 5 inch si greutatea de 143 gr, sunt fara indoiala unele dintre caracteristicile pe care le vad intr-un smartphone modern…

  84. Ce mi-a atras atentia in articol despre acest smartphone HTC One A9 este senzorul de amprenta, dar si faptul ca este usor si ca se tine bine in mana.

    • ca fan si posesor de htc ,apreciez: mai intai display-ul si senzorul de amprenta si mai apoi:toate celelalte elemente. calitati si facilitati! HTC-o placere!

  85. HTC one A9 este un telefon performant
    Procesor de 1500 Mhz
    Sistem android 6.0,procesor octa core
    Camera de 13 mega pixeli
    Blit cu Led
    Carcasa metalica
    Senzor de amprenta
    Greutate de 143g
    Grosime de 7,3 mm
    Tot ce iti poti dorii de la un telefon are HTC A9

  86. Faptul ca e usor manevrabil ;carcasa metalica ;senzorul de amprenta .este de departe cel mai reusit model

  87. HTC A9 are un aspect placut ,interesant, senzorul de amprenta si carcasa metalica sunt doua trasaturi interesante.de asemenea htc sense.oricum la un smartphone conteaza si bateria si softul si partea audio …daca schimbi telefonul pretentiile cresc.poate cu a9 dorintele ne sunt indeplinite.mie imi place HTC am inceput cu windowos phone si chiar mi-a placut.

  88. Carcasa metalica, deoarece, pe langa rezistenta sporita la utilizarea lui zi de zi, ii ofera si un aspect premium, deosebit, care il scoate din anonimatul atator telefoane din plastic aflate acum pe piata.

  89. Senzorul de amprenta mi se pare genial! Nu am testat niciodata un smartphone cu senzor de amprenta, si mi-ar dori un telefon cu aceasta caracteristica!

  90. Asemanarea cu iphone 6 pe care nu am putut sa il cumpar si integrarea unui senzor de amprenta functional toate carosate intr-o carcasa metalica durabila.

  91. HTC imi place ptr ca are android si nu windows ,aspectul ,este usor si carcasa din metal pe care fetita mea no mai poate strica atunci cind o tenteaza un joc :).HTC este telefonul perfect ptr o mamica .

  92. Carcasa metalica reprezinta trasatura principala pentru mine, atat pentru rezistenta la lovituri cat si pentru aspect.

  93. Aspectul , faptul ca se tine bine in mana , carcasa metalica si mai ales senzorul de amprenta .

  94. Apreciez SO Android 6.0 Marshmallow cu HTC Sense 7 UI si camera cu stabilizare optica si senzor BSI.

  95. Cel mai mult imi place; aspectul , caracasa metalica, senzorul de amprenta, sistemul de operare Android 6.0

  96. Am avut un HTC Desire 520. Nu pot spune ca s-au schimbat prea multe in materie de ‘long-lasting battery life’ (in sensul bun, bineinteles). Cu o baterie de 1800 imi faceam treaba cu el pret de vreo 2 zile (retele de socializare, youtube, mail-uri si jocuri inclusiv). Ceea ce ma atrage la A9, in schimb, este ca au bagat senzorul de amprenta, update la camera cat si la unghiul de vizualizare, deja existentul dar imbunatatit BlinkFeed, cele doua procesoare Snapdr care ajuta utilizatorul sa ruleze aplicatii/jocuri fara a sta cu grija ca va avea crash-uri si nu in ultimul rand CG glass 4, ceea ce este un big plus !

  97. cel mai mult imi place carcasa metalica ,senzorul de amprenta ,sistemul de operare si aspectul frumos

  98. Eu îmi doresc mult acest telefon ca să declar activitățile care mi se par suspecte, cum ar fi unele concursuri pe bloguri. Mă întreb dacă și în cazul de față a fost anunțat Comitetul de Supraveghere al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Aveți aviz din partea Oficiului unde Comitetul de Supraveghere a aprobat această tragere la sorți? Este un notar sau un avocat prezent la extragere?

    Mi-aș dori tare mult să câștig. Mi-aș face selfie-uri sau i l-aș da soțului meu, deși nu știu dacă are voie cu el la pușcărie…

  99. Imi place mult telefonul iar caracteritica principala care ma atrage consta in faptul ca are carcasa metalica:d

  100. Nu pot sa aleg doar o trasatura, mie sincer imi plac toate, este un telefon extraordinar dupa parerea mea, si din ce am vazut online, ca bugetul nu imi permite, carcasa putrerea androidului si restul calitatilor fac toti bani. Aspectul este unul foarte frumos, din parerea mea, care se complecteaza perfect cu carcasa metalica.

  101. Arata super bine. Design-ul cred ca este unul dintre cele mai bune pe care HTC le-a facut pana in acest moment. 🙂

  102. Îmi place faptul ca oferă o mai buna securitate a datelor prin intermediul senzorului de amprenta, precum si carcasa metalică ce îi oferă un aspect elegant.

  103. Senzorul de amprenta e trasatura care mie mi se pare cea mai atractiva la acest telefon. E un plus binevenit pentru mentinerea securitatii datelor din telefon.

  104. Aspectul conteaza destul de mult pentru o femeie, apoi senzorul de amprenta si nu in ultimul rand noua versiune de Android.

  105. Ce sa zic…ca e usor, are doar 143 g la cei 5 ” display, dar asta se compenseaza printr-o baterie mica doar 2150 mAh, dar ei zic ca „Stand-by Up to 432 h (3G); Talk time Up to 16 h (3G); Music play Up to 60 h” . As fi curios sa vad daca chiar e adevarat.

  106. Senzorul de amprenta e senzational iar cât despre carcasă metalică e minunată. E un tel.exceptional ?

  107. -noua versiune de Android 6.0 Marshmallow
    -shell-ul HTC Sense și agregatorul de informație HTC BlinkFeed

  108. Cea mai atractiva trasatura a telefonului e constructia metalica ce ii da un aspect deosebit. L-as alege si pentru senzorul de amprenta.

  109. Aspectul telefonului este unul superb, desi ar fi putut sa faca mult mai bine avand in vedere caracteristicile si versiunea de android de care dispune. O zi buna!

  110. Cea mai atractiva ……vine cu o carcasa de aluminiu cu usor decupaje pe spate doua , la 143 de grame se simnte foarte bine este usor comod ,un senzor de amprenta, un ecran ful hd amoled de 5` deabea astept sa intru in posesia lui 😛

  111. Imi place faptul ca are o carcasa metalica, da eleganta, insa cel mai mult m-a impresionat senzorul de amprenta.

  112. printre plusurile acestui aparat sunt: greutatea de 143g, carcasa metalica si senzorul de amprente .

  113. Atractiv este faptul că beneficiază de o carcasă metalică, Android 6.0 Marshmallow + HTC Sense

  114. Una dintre trasaturile care imi plac la HTC A9 este aspectul si materialele din care este construit.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep