HomeCloud & MobilityMicrosoft ofera Minecraft Education la doar 5 USD/an

Microsoft ofera Minecraft Education la doar 5 USD/an

Minecraft_Education

Pentru profesori sau administratorii de sisteme din școli, interesați de a folosi platforma Minecraft Education Edition pentru a învăța copiii despre lumile virtuale, Microsoft a lansat azi un pachet interesant: pentru doar 5 USD / an per utilizator.

Versiunea completă a Minecraft: Education Edition include aplicația Classroom Mode care permite profesorilor să modifice setările lumilor Minecraft, să comunice cu studenții, să le ofere diferite obiecte necesare în joc și să teleporteze studenții prin lumile virtuale create.

Cine e interesat de așa ceva e invitat să intre pe education.minecraft.net, site unde va găsi mai multe tutoriale, lecții predefinite, șabloane pentru lumi și o modalitate facilă de a colabora cu alte persoane care folosesc Minecraft în sistemul de învățământ.

minecraft

După ce am văzut-o pe fetița mea cât de bine și-a pus creativitatea în valoare, creând o lume fantastică în doar câteva zile, sunt convins că un profesor poate folosi foarte bine platforma pentru a construi lecții interactive în care să explice elevilor multe chestii faine – de la elemente de fizică, la lecții de geografie și chiar matematică.

Oportunitățile sunt extrem mari, trebuie doar curaj.

Mi-ar plăcea să văd că și din România există entuziaști care vor să schimbe ceva în sistemul educațional bătrân și plin de cutume ce ar trebui să dispară.

Dacă aveți cunoscuți profesori și credeți că pot să se înhame la așa ceva, dați-le de știre. Și spuneți-ne și nouă ca să încercăm să îi ajutăm.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep