HomeFeaturedFocusOnePlus 3T intra pe pietele din Europa

OnePlus 3T intra pe pietele din Europa

oneplus-3-back

Cel mai recent terminal de la OnePlus și actualul flagship al companiei chineze, modelul OnePlus 3T, intră oficial pe piețele Europene. Și asta este o veste foarte bună, OnePlus fiind printre puținii producători chinezi care se aventurează la modul oficial în Europa sau în Statele Unite. Așa că entuziaștii de pe Bătrânul Continent se pot bucura de acest terminal de top, achiziționându-l direct de la sursă, din magazinul oficial online OnePlus, cu livrare directă. Se pare că unboxing-ul extrem pe care telefonul l-a primit pe pământ european a fost ca un semn, un prim pas în aventura europeană. Și ce început! Sper ca toată această incursiune să fie la fel de spectaculoasă.

Prețurile pentru modelul OnePlus 3T sunt de 440 euro pentru varianta cu memorie internă de 64 GB și 480 euro pentru cea cu capacitate internă de stocare de 128 GB. Deocamdată valabile pentru livrări în Germania (și în Marea Britanie, exprimate în lire – 400 și respectiv 440), singurele piețe pe care livrarea se face într-un interval de timp decent. Telefonul se poate comanda și în România, însă cu un timp de așteptare uriaș, după părerea mea (cel puțin cinci săptămâni). Până când acesta nu va fi redus considerabil, este cam aiurea să fie luat în considerare la modul serios. Totuși, pentru unii fani, așteptarea merită. Pentru Europa este deocamdată disponibilă numai varianta de culoare Gunmetal, în ambele versiuni de memorie internă. Amatorii de Soft Gold mai au de așteptat până la începutul anului viitor și se pare că vor primi doar varianta cu 64 GB.

Din aceeași sursă pot fi achiziționate și o serie de accesorii originale, de la huse și carcase, până la încărcătoare de mașină. Aviz amatorilor!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep