HomeFeaturedFocusOppo A57 prezentat oficial

Oppo A57 prezentat oficial

oppo-a57

Despre Oppo A57 am discutat cu ocazia vizitei făcute la TENAA, prilej cu care și-a dezvăluit specificațiile în fața opiniei publice. Și deși o mare parte din ele s-au confirmat cu ocazia anunțului oficial, iată că a fost loc și de câteva surprize. Însă până la a le trece în revistă, trebuie precizat că s-a respectat regula care spunea că odată depășită etapa certificării la TENAA (certificare necesară vânzării dispozitivelor mobile pe piața din China), nu mai trece o lună și vine și anunțul oficial. Oppo A57 s-a încadrat la limită, așa că putem spune că nu a ieșit din tipare din acest punct de vedere.

Referitor la configurația sa, avem într-adevăr display-ul HD (720p) de 5,2 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, însă în spatele său ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de 1,4 GHz (Cortex-A53) și GPU Adreno 505, ajutat de o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 16 megapixeli, conectivitatea LTE, un acumulator cu o capacitate de 2900 mAh, o construcție metalică de tip unibody și un Android 6.0 Marshmallow cu ColorOS 3.0 peste el completează lista de specificații tehnice și ne creionează destul de clar imaginea unui md-range cu target înspre utilizatorul tânăr, pasionat de fotografii (mai ales de selfie-uri). Cam acolo merge Oppo A57, care vine într-o gamă destul de clasică de culori, care include Gold și Rose Gold.

La nivel de preț, avem echivalentul a 230 dolari și o disponibilitate începând cu 12 decembrie, valabilă doar pentru piața din China. Doritorii din afara Chinei vor fi nevoiți să se descurce cu resurse proprii.

via Times News

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep