HomeFeaturedFocusProdusul lunii octombrie 2016: Acer Liquid Jade Primo

Produsul lunii octombrie 2016: Acer Liquid Jade Primo

acer-produsul-lunii

Acer Liquid Jade Primo este un smartphone Windows 10 Mobile anunțat în urmă cu un an și care a reușit să ajungă în sfârșit și pe piața din România, poziționat ca o soluție ceva mai ieftină pentru cei ce doresc un aparat de business, completat de Continuum for Phones. Tocmai aici sunt marile sale plusuri pentru care am decis să-i acordăm distincția lunii octombrie a acestui an. Pentru că este una dintre foarte puținele alternative la soluțiile proprii ale Microsoft și pentru că propune un raport preț/specificații destul de cinstit. Se adaugă alte câteva argumente:

Acer Liquid Jade Primo trebuie să fie privit în ansamblu și analizat pentru ceea ce oferă în pachet și nu pentru caracteristici punctuale. De asta las la o parte capabilitățile din zona multimedia (în special camera foto), unde poate nu excelează și discut de un Windows 10 Mobile construit bine, robust, cu un ecran bun, care la final își face binișor treaba. Autonomia și performanța sunt elemente discutabile dat fiind că știu că se poate și mai bine. Mare păcat că Acer nu a oferit încă upgrade-ul oficial către Anniversary Update și asta ține performanța lui Jade Primo mult sub capacitatea maximă. Continuum for Phones oferă o experiență normală de Windows 10 Mobile, adică exact ceea ce s-ar aștepta cineva să primească. Dock-ul inclus în pachet e un mare plus. Și mai adaug și formatul unibody.

Dacă doriți să vedeți mai în detaliu care au fost impresiile MOBzine.ro despre acest dispozitiv, vă invit să citiți review-ul complet de Acer Liquid Jade Primo.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep