HomeFeaturedFocusSamsung a prezentat oficial W2017

Samsung a prezentat oficial W2017

samsung-w2017

Este vorba despre un flip-phone Android (un telefon cu clapetă, pentru clasici) și anunțul oficial vine la doar o zi distanță de aunțul făcut de cei de la ZTE, pentru un telefon similar ca și design, cu un nume cel puțin inedit, ZTE CYMBAL-T. Asta mă îndeamnă să întăresc afirmația de ieri, flip-phone-ul nu a murit! Însă asemănările dintre cele două terminale rămân doar la nivel de formă, pentru că W2017-le celor de la Samsung este un high-end.

La nivel de specificații, telefonul aduce în prim plan platforma Qualcomm Snapdragon 820, care lucrează aici ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Două display-uri SuperAMOLED full HD de 4,2 inchi, o cameră foto principală de 12 megapixeli, una pentru selfie-uri de 5 megapixeli, încărcare rapidă wireless pentru acumulatorul de 2300 mAh, senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate LTE.

Dincolo de specificațiile high-end, aspectul pare a fi unul bine finisat. Însă chiar și așa, un preț de aproximativ 3000 dolari (nu este nicio greșeală) este exagerat. Așa că faptul că Samsung va vinde acest telefon doar în China, nu cred că deranjează pe nimeni.

via SamMobile

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep